Reklama

Reklama

Pronásledování právě začíná. Ethan Hawk se jako bývalý automobilový závodník Brent Magna snaží najít svou unesenou manželku. Společně se Selenou Gomezovou následuje v jejím nadupaném autě, Fordu Shelby GT500 Super Snake, záhadný hlas Johna Voighta a snaží se vyhrát napínavý boj s časem. (HBO Europe)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (234)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Scénář a logika v tomhle filmu neexistuje (takže tu dostává hodně napřesdržku) ... ale upřímně, tohle by mě sralo u filmu, kde se v 80% kecá a zbytek je nějaká ta akce. Tady je to ale naprosto naopak ! Já si film zapl z toho důvodu, že jsem chtěl vidět spoustu honiček a tudíž i spousty demolice a světe div se, přesně tohle jsem dostal. Teď jen doufám, že se podobně na scénář vysrali i v připraovaném Need For Speed filmu a budou se soustředit hlavně na auta ! ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Zdejší komentáře hodnotících "elit" bych si nechal zarámovat a poslat do vesmíru, ať jiné světy vědí, jak umíme být hloupí. Nicméně teď ten můj. Film, ve kterém je hlavní hrdina Ford Mustang Shelby SuperSnake. Nádherné auto. Ale k té, prý laciné, kameře. Ta byla velice chytrá a fantasticky sestříhaná. S málem peněz jsme tak dostali uvěřitelně celistvý zážitek. Vnitřní web kamery tomu dodávali šmrnc. Honičky byly dost dobře natočené a jediné, co filmu chybělo, byla coolovost postav, jinak by se mohlo jít Rychle a Zběsile bodnout. Nakonec to jediné, co mě naštvalo, byl konec. To jsem vůbec nečekal. Ale jinak? Wow...žádná nuda. ()

Reklama

srnko 

všechny recenze uživatele

Myslím, že autori chceli, aby bol film, čo najpodobnejší hre, čo bola veľká chyba a väčšina filmu stála len na akčných scénach. I tie však boli častokrát prehnané a nepochopiteľné. Bezdôvodné ničenie mesta sa do filmu predsa len nehodí. Snaha o to aby bol záporák čo najdlhšie v anonymite u mňa vôbec nefungovala, keďže už od začiatku som podľa hlasu herca vedel, kto ním je, a teda ani nedošlo k žiadnemu prekvapeniu (je mi jasné že aj keby som nepoznal hlas tak k nemu nedôjde). Film teda vôbec neohúri, ale aspoň sa dobre pozeralo na krásny Ford. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Ježiši, to mohl být tak dobrý film a oni to úplně domrvili. Fakt nevím, jestli na tom má podíl i režie, protože chvilkami mi to přišlo dobře poskládané a dost se mi líbil pohled z přední kapoty auta při poslední honičce. Kdežto scénáristy bych proliskal fest. To si ze mě už jako děláte prdel?! Se divím, že vám to Ethan neomlátil o ksicht, když si to poprvé přečetl. Selena to nehrála úplně špatně, ale doslova mě tam taková postava štvala a ty blbé kecy co měla, prej vzdělání. No ale co tu hraje negativní prim je stará známá logika, nebo řekněme v tomto případě fyzika... už kdybych se měl zarážet nad tím, jak trapné webkamery vydrží na autě, když ho permanentně demoluje nebo hlavně, že vyhodí do luftu elektrárnu, ale světla je všude kotel atd. Ještě jsem tomu v průběhu dával šance, protože námět se mi fakt líbil, ale když ta trapka jakože přepla kameru z uzavřeného okruhu na živé vysílání jen tím, že po ní chvíli šudlila prsty, tak to se na mě nezlobte, ale to je ta největší ch*jovina co jsem ve filmu viděl za poslední roky, ne-li vůbec. Vím, že je to béčkový akčňák,kterému se dá lecos odpustit, ale totálně se opomíjeli důsledky řádění po městě. Reakce policajtů, kteří ztrácí jedno auto za druhým, byly jak kdyby jste 6ti leté holce sebrali lízátko. Závěr ke všemu ztrácel pointu a to vyvrcholení poslední honičky bylo taky dost pochybné. ... SA ... Naprostý souhlas s TeeAge ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Závod s časem vám představí Ethana Hawke jako bývalého závodníka,kterému unesli manželku a on musí nastoupit do auta,které patří Seleně Gomez (což zprvu nevěděl) a plnit vše co mu řekne tajemný pán na telefonu,aby ještě někdy uviděl svojí ženu.Pokud máte rádi filmy s automobilovými honičkami tak budete spokojení,jinak je to čistý průmět ,který nemá čím ohromit,ale je dobře natočen a to je myslím dost.Takže za mě 65 % a tři hvězdy. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (21)

  • Filmaři používali 70 kamer VIOS, které umisťovali do prostřed silnice, odkud pořizovali dynamické záběry aut, které přes ně přejížděly. Několik těchto kamer natáčení nepřežilo. (Cheeker)
  • Během natáčení se používalo přibližně 28 7D kamer, které byly umístěny na místa na autech, odkud pořizovali panoramatické 360° záběry toho, co se dělo v interiérech aut a venku kolem nich. (Cheeker)

Reklama

Reklama