Reklama

Reklama

T is for Talk

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller / Mysteriózní
Nový Zéland, 2011, 5 min

Recenze (20)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

90% za nápad, gore a záverečný sarkazmus. Inak, byť medzi tými smoliarmi, zgegnem ako prvý. Málo kedy totiž dokážem byť ticho :D ()

juta 

všechny recenze uživatele

Rozhodně povedený kousek, který bych v podobném stylu rád viděl i jako celovečerák. Sice tu už je série Saw, ale proč by se nemohlo udělat něco dalšího. Dobrého není nikdy dost. :-) ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Krvavý kraťasík na ktorom je krásne vidieť, že päť minút stačí a že všetky tie Saw, Kocky a podobnenmohli byť kľudne ukončené po prvej časti. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak nějak takhle má vypadat 5-ti minutový hororový kraťas... Žádné zbytečné vykecávaní nebo budování atmosféry, na tohle opravdu není čas... Je třeba hned od začátku všem ukázat, zač je toho krvavé, ocelové rameno... Výborný kraťas, který mi svou atmosférou docela připomínal Nataliho Kostku (1997)... ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Absencia pointy a originality. A hlavne je tu krásne vidieť, že aj po všetkých Saw, Kockách a podobne, niekomu ešte stále pripadá ako dobrý nápad, natočiť to znovu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jde o jeden z těch lepších snímků, které usilovali o Abecedu a i já se u něj slušně pobavil. Podobně laděné „vybíjené“ já můžu zvláště, když se účastníci úchylných her nemůžou moc dobře bránit. Takže lehce nadprůměrné hodnocení je určitě na místě. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Druhé najlepšie T...(hneď po T is for Toilet). Je až neuveriteľné jak sa za 5 minút dá navodiť atmosféra ako v nejakom celovečeraku. Záver poteší. ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka, ale jak už zmínil ghatos, chybí pointa nebo alespoň zajímavější závěr. Takhle to působí jako vystřižená scéna z nadupanýho hororu, protože atmosféra těchto pěti minut byla parádní. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

T is for Talk – hodně připomíná scénku jak vystřiženou ze série Saw. Výpravou (vhodně) minimalistický film s nekompromisně děsivým kladivo-bucharem, jenž tvoří nedílnou součást v této úchylné hře. Opět skvěle natočený soutěžní snímek o písmeno T. Tvůrci jen mohli u těch gore záběrů ukázat trochu víc. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Niekoľko ľudí je pripútaných k stene a na povel musia hovoriť či mlčať. Kto urobí chybu ( rada na prežitie-neopakovať sa, nekašlať! ) tomu kovové rameno rozpučí hlavu ako vajce na mäkko a jeho mozog bude rozmazaný všade okolo. Nakoniec samozrejme ostane len jedna ktorá dostane príkaz - "smej sa"! ...a ona sa smeje...treba to predsa brať s humorom, HI-HI. Slušná technopsycháreň. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Inspirace hororovou sérií Saw je víc než do očí bijící, ale to by mi až tak nevadilo. Atmosféra byla docela fajn, ale nějak jsem to celé nepochopil. Ve výsledku, proč se bát o hlavní postavy, a zůstávat v napětí, když uniká pointa a nějaké zajimavé rozuzlení?? __60%__ ()

pivomamrad 

všechny recenze uživatele

Je to další z těch kraťasových horůrků ala SAW, kde jsou lidé připoutány ke stěně a musí si zahrát, ať chtějí nebo nechtějí, takovou hru, tentokráte s celkem zajímavým a neotřelým nápadem. Pro mě velmi příjemná jednohubka. BTW: Tato hra by byla dobrým zpestřením třeba pro cestující v MHD :-D ()

mjkuba 

všechny recenze uživatele

Příjemný kraťas s velmi zajímavou zápletkou...úžasný děj u kterého hodně myslíte..opravdové psycho...otevřený konec. Zkrátka vše co má krátký hororek mít. 84 % ()

Reklama

Reklama