Reklama

Reklama

T is for Tabanid

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 6 min

Recenze (3)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tenhle kousek patří mezi ty lepší, přesto nějak nevybočuje z průměru. Mladík přijde domů, kousne ho něco podobného švábovi a on se během okamžiku začne metamorfozovat v jakýsi zelený sulc. Měli štěstí, že to dobře ozvučili, jinak bych tomu ubral pár procent. Naštěstí to bylo rychlé, kameraman se vyřádil a diváci zůstali plni očekávání, co z toho vyleze a ono… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ako si doma popracete, tak to máte v pohode. Žiadne nepríjemné cudzopasce vám nemôžu znepríjemniť život. No ono aj v klasických sterilných domovoch západnej civilizácie môže byť špina. Bola to vlastne všetko iba metafora? ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Ej, ej éj... Škoda toho neurčeného otvoreného konca ktorý sa sem podľa mňa vôbec nehodil. Spracovanie bolo celkom obstojné. Pár prebraných nápadov tvorca pomiešal a mix toho starého poctivého sci-fi horroru hodil do súčastnosti čo mu vôbec nevyčítam, svoj dobrý efekt to malo. Mladík si pripravuje večeru pre seba a svoju drahú, keď na jeho ruke zrazu z ničoho nič pristane nevídane veľký hmyz. Z reflexu ho rozpučí a tým na seba dostane jeho vnútornosti ktoré ho, pravdepodobne, ako hostiteľa začnú premieňať na kuklu. ()

Reklama

Reklama