Reklama

Reklama

T is for Taste

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 4 min

Recenze (3)

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Ta záplava podobných konin je vážně neskutečná a hlavně nekonečná. Člověk občas nestačí zírat, co je někdo schopný natočit za sračky a ještě se s tím snaží „prorazit ve světě“. Tady by se ještě dalo polemizovat nad tím, že kdyby si dali tvůrci více záležet, mohlo to dopadnout o něco lépe (kupříkladu kdyby alespoň ukázali, co by se mohlo stát, kdyby vyšli do tohoto radioaktivního deště – třeba nějaké to rozleptání – deformace kůže, atd…). Jenže oni se spokojili s nudnými dialogy a jakoby řezáním nožem (přitom jde zřetelně vidět, že se „pižlají“ tupou stranou nože). No a potom krvavý cákanec a je konec. Nuda… ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár za posledné desiatky videných snímkov, si užíva rádioaktívny dážď po strechou akejsi jaskyne. A dochádza im jedlo. Ale, ešte že majú sami samých seba. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Keď sú dvaja degeši uväznený rádioaktívnym dažďom v jaskyni, jeden z nich musí nevyhnutne zožrať toho druhého aby sa dočkal chvíle kým prestane pršať. Ďalšia mizerne zahraná Té blbosť bez schopnosti čímkoľvek zaujať čímkoľvek okrem svojej kŕčovitej stupidity. ()

Reklama

Reklama