Reklama

Reklama

T is for Table

všechny plakáty
Krátkometrážní / Thriller
USA, 2011, 4 min

Recenze (7)

juta 

všechny recenze uživatele

Nenápadný stůl, který v sobě skrývá něco víc než jen malé červíky. Dobré zpracování, příběh i vzbuzuje napětí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Strkat hlavu tam kam se nemá, se mnohdy nevyplácí, o čemž se přesvědčí i jedna z ústředních postav v tomto krátkometrážním snímku. Docela povedený snímek mne zaujal už od první minuty a to i přesto, že jsem tušil, jakým směrem se bude jeho děj ubírat. Naštěstí to tvůrci zvládli (závěr určitě potěší) a já tak mohl být spokojený. Žádný průser se nekonal. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Nebyť toho škaredého a zbytočného CGI efektu na konci, čo mi pokazil záverečné rozuzlenie, bez mihu oka by som dal 4*. Spracovanie bolo dobré, malo to nápad, myšlienku aj záverečnú pointu. Nič viac od krátkometrážneho filmu ani neočakávam, takže až na posledné sekundy paráda. A aspoň som sa k niečomu priučil. Strkať hlavu do stola ktorý vyzerá ako nástroj na mučenie z čias inkvizície sa nevypláca. ()

folklorman 

všechny recenze uživatele

V době, kdy probíhal konkurz na písmeno abecedy, patřil T is for Table mezi moje favority. Nemůžu říct, že bych s T is for Toilet (výherce konkurzu) byl zklamaný, protože přinesl mezi ty všechny hrané věci jistý svěží vánek změny a úplně odlišného přístupu. Každopádně příběh o stolu, jenž se stane smrtící pastí, mě nadchnul a můj soukromý konkurz s přehledem vyhrál. Atmosférou to připomnělo jeden z filmů série Beyond Belief: Fact or Fiction (Napoleonovo křeslo). Horory, kde zabíjí nábytek, prostě můžu. ()

Reklama

Reklama