Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Wade 

všechny recenze uživatele

A ono to je docela dost vtipné.Leonard je sice stejný jak v klasickém TBBT,ale zato Sheldon je správnej úchylák který to bere přes Big Ass až po sex v kostýmech ve stylu Star Trek.Asi by se i tohle dalo dost dobře rozvinout v sitcom,ale jelikož jsem zvyklí na klasiku nedokážu si to představit.Působilo to na mě celkem ponuře a bez barev oproti klasik TBBT,ale přesto ty 4 hvězdy dam. 70% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A mě to bodlo jako svině! Teorie se stala naprostým kultem a nesmazatelně patří pomalu k tomu jedinému, co seriálová prodkuce pravidelně chrlí a co pravidelně sleduju a to s láskou.Pilot byl o hodně levnější, hudba byla příšerná a herečka co hrála jakoby Penny byla sice kundička, ale strašně nesympatická, i když to bylo hlavně scénářem, který z ní udělal tak trochu pičku.Leonard je Leonard, ale Sheldon, ježiš ten byl boží.Jeho charakter byl mix klasického Sheldona kterého známe šmrnclej Wolovitzem a mě to neskutečně sedlo.Parsons je dokonalý herec a moc se mi je Sheldon v pilotu líbil.Protože vlastně jeho totální asexualita a odtažitost od lidí dělá sice Coopera Cooperem, ale vlastně je to jediná věc, která mě na seriálu vždycky tak trochu vadila.Tudíž kdyby zůstal jeho charakter takovýhle, mě by to nevadilo, i když je nadmíru jasné, že by se seriál asi nedočkal tak velkého úspěchu.Byl jednoduší, vulgárnější a poněkud údernější a já jsem při skončení pilotáže chtěl vidět další osudy téhle "púvodní" skvadry.Jak moc je to ovlivněno sedmi sériemi klasické Teorie už je jiná story.Pro mě fajn osvěžení 80%. ()

Reklama

Roseinka 

všechny recenze uživatele

Oproti stávajícímu BBT je to dost slabé. Představitelka Katie je navíc děsná herečka. I tak jsou ale Sheldon i Leonard stejně vtipní a drželi by seriál i kdyby šel v tomhle stylu. Možná, že kdybych nebyla ovlivněná tím, jak je to teď, tak by se mi to líbilo víc. Stejně je zajímavé sledovat, jak tam dali nakonec úplně jiné postavy. Dobře udělali... ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to špatné, ale ve srovnáním se součastným TBBT je to jen slabší odvar a především laciný. Ještě že se nakonec použila verze kterou vidáme na obrazovkách dodnes.Navíc Sheldon a sex to mi nejde dohromady ještě k tomu Sheldon s úchylkou na velké zadky, a vůbec celkově mi to k TBBT nejde dohromady, zakrývá to totiž jeho podstatu. ( 26.8.14/MAC ) ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

Zajímavosti (7)

  • Na začátku epizody hraje „She Blinded Me With Science“ od Thomase Dolbyho a na konci epizody hraje „Portions for Fox“ od Rilo Kiley. (SONY_)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)

Reklama

Reklama