Reklama

Reklama

Sleeping Dogs

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční
USA / Japonsko, 2012, 8 min

Hrají:

Josette Jorge

Recenze (16)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nerad hodnotím krátkometrážní filmy, ale zde nemohu odolat. Peckoví martial arts řežba s úžasnou choreografií i kamerou. Pro fanoušky povinnost! ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jako promo lákadlo na stejnojmennou video hru slouží tento kraťas poměrně dobře. Celou dobu se mezi sebou mlátí Hongkongští (nikoli japonští) gangsteři (stylem kung-fu / wing chun, nikoli karate). Choreografie je takřka výborná, jen občas nejsou přechody mezi střihy úplně sladěné. Děj je v podstatě neexistující a i to málo, co je nám představeno, nedává příliš smysl vzhledem k video hře, kde je zápletka podstatně jiná... Závěr mi přijde zbytečně brutální. 7/10 ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ti malí lidičkové se musí vzájemně udeřit tuze mocinkykrát, než se ubebíčkují do ležata. Protože málo papali a nemají sílu. Roztomilé. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

No do prdele. Tak výtečná přehlednost a taková skvělá choreografie, normálně klobouk dolů. Tohle si říká o celovečerák! 10/10 ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre natočené súboje, pekná choreografia. Slušný krátkometrážny film na vysokej úrovni. Fajn kamera, ale predovšetkým pôsobivá a realistická akcia. Aziati sa rozhodne vedia oháňať. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Trailer a hraný promo film Sleeping Dogs ke stejnojmenné hře je přesně takový, jaký má být. Do světa kung-fu násilí a rozježděných hlav láká nejen notorické hráče parádní přehlídkou realistické akce. A celkem vyráží dech. ()

ondrula 

všechny recenze uživatele

Docela povedený filmeček, který v podstatě shrnuje to, o čem je hra. Trošku jsem žasl, jak se v něm snoubí výborná choreografie s amatérskými chybami (například když na čonga naběhne jinej čong s brokovnicí, což se vyřeší tak, že se před útočníkem zabouchnou dveře). ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

O zápletku tady nejde, po pár okamžicích se strhne naprosto surová akční řezba, kterou se vyplatí vidět až do konce. Jak dojde na nože tak končí prdel... ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Kdo zná hru, tak tomu se nemusí říkat nic, kdo neví o co jde, ať se na to podíve. Je to 8mi minutová rubačka s interaktivním prostředím, jak ve hře. Naprostá bomba, chtělo by to víc. ()

Reklama

Reklama