Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bébel (Daniel Auteuil) sa spolu so svojimi priateľmi chystá na dovolenku. Plánuje sa vydať na Seychelly v sprievode svojej nádhernej americkej priateľky, tá mu však tesne pred odchodom dá košom. Claudine o cestu snov zasa pripraví jej dvojča Helene. Nečudo, že dvaja sklamaní mladí ľudia v sebe navzájom nájdu útechu. Keď ich jedno nedorozumenie a zákerné intrigy od seba oddelia, Babel sa obráti na priateľov a je ochotný urobiť všetko, aby získal Claudine späť. Nasleduje oslava za oslavou, sprevádzaná podvodmi a nedorozumeniami, ktoré z tohto leta učinia skutočne zábavné prázdniny. (Incantator)

(více)

Recenze (5)

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Zidi, Kaminka, Cosma, Auteuil, Marchand, Bonis, dokonce i Saunier mají na svém kontě mnohem povedenější kousky. Marchand nám sice zazpíval, ale vše kolem něj na mě působilo dojmem Slunce, seno a dovolená. Tak jako v Troškově taškařici mě neuráží pouze vtípek s vlakem, zde mi nevadil ten s plnou čárou v zatáčce. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Rok 1982, galský kohout, Daniel Auteuil pod taktovkou Clauda Zidiho – jasné a neoddiskutovatelné body, určující ráz nenapravitelných Seychellských prázdnin…………tak proč mám v ústech pachuť superu tankovaného dvěma nosáči?:( ()

Reklama

gizi 

všechny recenze uživatele

Od filmu po shlédnutí Nenapravitelných jsem si moc nesliboval, zvlášť když zde hodnocení bylo dost slabé. A možn proto jsem byl příjemně překvapen. Mně se toto pokračování líbilo víc než první film. Bavil jsem se totiž od začátku až do konce. Film nemá mrtvá místa, pořád se něco děje. Hudba: Vladimir Kosma. 19.12.2013, 85%. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Podívejte se, opravdu těch prášků spolkla celou tubu.. Problém je v tom, že si ji zapomněla otevřít !! Budu ji muset operovat !!" ;) ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Jednička víceméně neúspěšně kopírovala snímky, kde se několik "mladých" lidí setká kvůli stejné motivaci v situaci, ve které by raději nebyli (maturita). Vznik dvojky ale nemá žádnou návaznost na jedničku, a velice kostrbatě jsou všichni, kteří po jedničce byli ochotní znovu točit, napojeni na dvě hlavní postavy, kolem nichž se zápletka točí. A plácá se zase jen slaná voda. Tentokrát už Zidi pochopil, že bez nahoty se to neobejde, a tak se mrkneme i na nuda pláž. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Roli "šíleného vynálezce" si zahrál skutečný vynálezce čipové karty Roland Moreno. (Kill File)

Reklama

Reklama