Reklama

Reklama

Sto krvavých akrů

(festivalový název)
  • Austrálie 100 Bloody Acres
Trailer

Obsahy(1)

Podnikaví bratři z australského vidlákova rozjeli vratký byznys s organickým hnojivem. Zásoby fertilizéru, jehož tajnou ingredienci tvoří nadrcená lidská těla, se rychle tenčí. V palčivé situaci se objevuje trojice šťavnatých stopařů, jejichž měkké tkáně by mohly rodinnou farmu zachránit. (MFF Karlovy Vary)

Videa (1)

Trailer

Recenze (42)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Spíše zklamání. Těšil jsem se. Nakonec jsem dostal hodně slušné řemeslo, které u mě ale nefungovalo moc ani jako komedie a ani jako horor. Líbilo se mi chování postav který se chovaly naprosto idiotsky ale záměrně, i pár gore scén bylo slušných, ale film ve mě nic nezanechal jsem jsem na konci pokrčil ramenama a pustil si jinej film. Slušně natočené ale o ničem. Hodně slabé 3*. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začátek byl fajn, ale i když si to nějakou podmanivost a atmosféru udrželo po celou dobu, i tak je to naprosto chudé a bez nápadu. Respektive ten původní tu byl, ale pak se asi režisér zalekl a začalo to postrádat cokoli zajímavého. Navíc jestli se mělo jednat o komedii (jakože asi jo, ale moc jsem se nebavil), tak právě tam bych čekal, že to bude zajímavými nápady přímo hýřit. Jenže ono ne. Je to škoda, rozjezd fakt byl slušný, ale ve finále víc jak lepší dvě dát nemůžu. Tucker & Dale vs. Zlo bylo o dost lepší. Lepší 2* ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už bych se opakoval, že jsou Australáci současným králem hororu, ale i Sto krvavoučkých akrů to zas a znova jenom potvrzuje. Přísady jsou tradiční- skvělý prostředí australskýho vidlákova, sympatičtí záporáci (tady ta dvojka, to jsou bratříčci k pohledání), no a skvělá redneck mjůzika, nevím, někdy mi asi stačí málo, abych se vrchovatě pobavil. A nejnechutnější scéna? Orální sex, definitely :-) ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bohužel, těch pár úsměvů. které mi tihle dva trefení zemědělci na xichtě vykouzili, a pár slušných gore efektů stačí tak na ty dvě hvězdy. Škoda, film začal poměrně dobře, ale v dalším průběhu mě skoro přestal zajímat, aby pak skončil (co já vím proč) úplně překrouceně. Typově je to opravdu něco jako Tucker&Dale, ale kvalitativně zůstávají Akry stěží na dohled...49% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Na to, ze ide o neznamych australsych reziserov, je to celkom povedene dielo. Z mladych turistov si akysi dvaja bratia vyrabaju organicke hnojivo ... namet na horor slusny. Skoda, ze ako u vacsiny hororov, su tu mizrne herecke vykony, logika kriva na obe nohy a dejova linia je neskutocne predvidatelna. Ale ako hororovy kusok sa to oplati mat a pozriet : 55 % ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Filmovalo sa v okolí mesta Adelaide, ktoré je hlavným a najľudnatejším mestom štátu Južná Austrália. (MikaelSVK)
  • Po záverečných titulkoch nasleduje ešte jedna krátka scéna. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama