Reklama

Reklama

Bývalý tajný policista Phil Broker se rozhodne odejít do civilu poté, co se nepovede jedna speciální akce. Je přesvědčen, že malé venkovské městečko mu zabezpečí klid na výchovu jeho dcery a se svým dávným kamarádem tam chce začít podnikat. Netuší však, že místní drogový mafián se ho hodlá zbavit tím, že informuje Brokerovy bývalé nepřátele o jeho pobytu. Na policistu ve výslužbě tak čeká další z bojů o život, tentokrát ale zároveň i o život jeho dcery. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (438)

666teen 

všechny recenze uživatele

Asi takhle. Přistupovat k dílu od Sylvestra s Jasonem v hlavní roli a očekávat intelektuální masírku typu Fontána, je hloupost. Takže tu máme v rámci žánru koukatelnou podívanou s lehce nepřehlednými nakládačkami, což je Trošku škoda. Nejhezčí zákrok má totiž malá Stathamová hned zkraje filmu. Jo, sorry spoiler. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nečakane civilné a s uveriteľnými postavami (výborný James Franco), takže ani nevadí, že počas prvej hodiny Jason iba občas niekomu zláme hnáty alebo ho šmarí ksichtom do okna auta. Práve naopak, vďaka tomu budovaniu vzťahov to celé dobre graduje až k napínavému a riadne krvavému finále. Veľmi fajn stathamovka. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Očekávání: James, James, Winnona a dle hodnocení průměrný akční thriller. Dostal jsem: slabu úvodní zápletku a míň akce, než jsem čekal. Slabší akčňák se Stathamem, když potřebujete zabít čas. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba *** | humor – | akce *** | napětí * | pustil bych si znovu ** ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Jasně, že to bylo opět těsně pod hranicí únosnosti, ale taková zářná jména jako Sly, Isham, Statham, Franco, poslední jmenovaný v poněkud netypické roli úlisného záporáka, mě holt vždy nějak ukecají i beze slov. Jason kromě nasraného pohledu dost často "sekal hlavy", takže nač kritizovat a hledat blechy. Holčička se chovala statečně a byla moc milá a krormě akce došlo po Slyovsku též na pár kořeněných i vtipných scén jako např. v závěru: "Budu na tebe čekat." Já taky, na další podobné role a filmy mnou milované a opěvované. ;-) ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Archetypálně blbý scenář může dát vzniknout jenom blbému filmu. Nějak to Stalloneho klišé prostě nedávám. Ale u "stathamovek", které jsou všechny na jedno brdo, nic nového pod sluncem, takže o zklamání nemůže být řeč. A James Franco je castingový omyl - se svým štramácky dobráckým ksichtem nemůže hrát záporácké hajzly. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (8)

  • Winona Ryder povedala, že prijala túto úlohu, pretože jej dovolila preskúmať pre ňu úplne niečo nové. (chesterko)
  • Při závěrečné honičce v docích je možné si několikrát všimnout stínu vozu s kamerou (bugfoot)

Související novinky

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

Statham, Stallone a Ayer chystají společný projekt

01.11.2023

Rýsuje se nám zde nová dlouholetá spolupráce na poli akčních filmů? Populární britský herec Jason Statham si údajně natolik užil natáčení nového snímku v režii Davida Ayera (Sebevražedný oddíl,… (více)

Reklama

Reklama