Reklama

Reklama

David Icke v Praze

všechny plakáty
Publicistický / Dokumentární
Česko, 2010, 490 min

Režie:

David Icke

Hrají:

David Icke

Obsahy(1)

David Icke završil již 20. výročí v odhalování tajemství a skrytých informací na celodenní přednášce 25. září v pražském Top Hotelu, která byla i oslavou vydání jeho nové knihy. Icke se zabývá manipulací lidské rasy v naší současné realitě a možná nás přivedl k novým úrovním porozumění. Vyzývá lidstvo, aby se zvedlo z kolen a vzalo si svět zpět z otěží zlověstných sítí mocenských rodin a ne-lidských entit, které nás skrytě kontrolují celou věčnost. Od doby, kdy David prožíval zlomové “Probuzení” v roce 1990, posunul celosvětové uvědomění už mnohokrát. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Mno, nerad bych přednášce kurvil hodnocení, ale s kupou odhadů na plné čáře nesouhlasím. Dokázal jsem však nesouhlasit tiše a celým 490 minutám věnovat patřičnou pozornost, čehož absolutně nelituji. Kromě povídaček o nadvědomí a ještěrech se zdá zavětřit obrovská spousta velmi zajímavých informací a luxusních citátů. Zajímavost přednášce nedovede upřít nikdo. To zkrátka nelze. Já se dovedu tak šikovně povznést, že si troufnu hodnotit přednášku právě na základě zajímavosti. Bojím se, že bych se zde zbytečně rozkecal, takže to zkrátím. 4* ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Tenhle člověk mi neskutečně změnil život. Rád bych si někdy s ním promluvil osobně. Víc takových, jako je on... PROBUĎTE SE! ()

Zajímavosti (1)

  • Prednášky sa zúčastnil aj známy slovenský raper Suvereno. (zdenotvor)

Reklama

Reklama