Reklama

Reklama

Asa made jugyō Chu!

  • Japonsko 朝まで授業 Chu!
Animovaný / Pornografický / Komedie / Krátkometrážní
Japonsko, 2012, 30 min

Obsahy(1)

Yuuki Kagami je chlapec, který se dostal na novou školu, jenže první den ve škole se dovídá od ředitelky, že jedna z učitelek Ayane Kakinozaka udělala chybu a on je přiřazen na dívčí ubytovnu. Ředitelka mu tvrdí, že s tím nemůže už nic udělat a upozorňuje ho, zda způsobí nějaký rozruch na dívčí ubytovně, tak ho vyloučí ze školy. Ayane nakonec přizná svojí chybu a rozhodne se ubytovat Yuukiho ve svém pokoji, aby nedošlo k nějakému incidentu a měla ho pod kontrolou. Zde se musí pak vydávat za dívku. (DaweForeman)

(více)

Recenze (4)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

OVA o chlapci, který je omylem zapsán na dívčí kolej. Bydlí s učitelkou, která tu chybu udělala a ta se o něj stará aby nevznikl nějaký problém. Nutí ho oblékat se jako holka, do koupele chodí pozdě v noci když tam nikdo není a samozřejmě ho nechá na sobě se vybouřit. Kdyby to bylo kompletní anime asi bych se i podíval, třeba se někdy dočkáme. 45% ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Kagami Júki není právě urostlý chlapec. Snad toto a jeho pohlavně neujasněné jméno způsobilo, že ke studiu byl zapsán jako dívka a musí i s dívkami bydlet. Učitelka zodpovědná za trapnou chybu cítí vinu a s ní i povinnost zabránit nemravnostem, které by neustále stimulovaný Kagami mohl chtít páchat. Rozhodne se s ním bydlet a stát se bleskosvodem jeho sexuality, ať to stojí co to stojí. Kagami ani zdaleka není sexuálním monstrem, za které jej mladá učitelka má, nicméně stejně jí musí naplácat a všelijak jinak si s ní, ne zcela o své vůli užívat, aby mezi dívky vyrazil zcela vybouřen a tedy neškodný. Té učitelce, neukojené submisivní samičce se to navíc začíná líbit. +++++ Inu, ecchi zápletka, která to vzala za správný konec a může směle předkládat jednu erotickou situaci za druhou. Prsa, pysky a zadečky v detailních záběrech doprovázené mlaskavými zvuky a vzrušenými vzdechy okupují většinu stopáže, ecchi se blíží hentai, ale hranici nikdy nepřekročí - žádný styk, žádné plně odhalené pohlavní orgány. Chyba, ta hranice překročena být měla, anime by pak plnilo alespoň nějaký účel. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama