Reklama

Reklama

MasterChef

(pořad)

Obsahy(1)

Najväčšia svetová kuchárska šou MasterChef prvýkrát vstupuje na Slovensko a do Česka! Vášeň pre jedlo, odvaha, talent a odhodlanie zmeniť svoj život – to sú základné vlastnosti tých najlepších slovenských a českých amatérskych kuchárov, ktorí budú týždne pod dozorom odborníkov z oblasti gastronómie bojovať o titul MasterChef. Fenomenálnu kulinársku show moderuje známa modelka a milovníčka varenia Daniela Peštová. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (281)

akisha odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a byla to jedna z největších hovadin, co za dlouhou dobu zabloudila na TV. Všechna ta ultra trapná dramatická hudba a serious faces porotců a debilní hlášky, jako kdyby snad všichni zápasili v Coloseu o život, ale omyl, oni tam JENOM VAŘÍ, proboha. Jde úplně o hovno. Strašná debilovina, urážka mozku a tak všelijak podobně. Nehledě na to, jak většina bab si ani ty vlasy do culíku nedá, člověk úplně vidí, jak jim padají do jídla. Netuším, jestli je UK originál lepší a ani to nechci vědět, ale tohle, to je teda děs! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Porota byla naprosto otřesná, možná jen ten slovák "ušel". Každopádně si všichni hráli na mistry světa ve vaření a ten jak ho vykastrovali, tak ten nejvíc. Jinak na pořad jsem občas juknul, protože mě zajímalo jak vaří soutěžící. Jo a nejhorší ze všech, byť Haberu mám rád, byla Daniela Peštová....co ta tam sakra dělala? ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to tak špatně jako ostatní uživatelé. Peštová je sice otřesná ale naštěstí jí není v pořadu tolik. Zbytek je jen průměrný převod se všemi neduhy které poskytují ostatní české variace zahraničních frančíz v produkci televize nova. Trojka porotců není nejhorší, nicméně uvidíme dále. Zatím lepší dvě. Ostatně nechápu co mají ostatní uživatelé za problém s porotci. Pokud někdo očekává zacházení v rukavičkách v boji o prestižní titul, nejspíše se dívá na špatnou šou. ()

exitak odpad!

všechny recenze uživatele

O čem to je? Je to maximálně přehrávaná reality show, která nemá s vařením nic společného. Pořad plný absurdit, dramatické hudby, uměle vyvolaných a přehraných rádoby dramatických a emotivních scén. Hodnotící trio aspiruje na idioty roku, kdo to proboha je, proč se tvaři jak kašpárci a jsou důležití jak ho***? Vztah k soutěžícím se dá taky těžko vypěstovat. Tohle je opravdová žumpa televizní zábavy. ()

wenca odpad!

všechny recenze uživatele

Tři kreténi v porotě, jsem teprve v půce prvního dílu, čekám kdy jim sklapne a kdy je někdo setře nebo jim dá po držce. Takový arogantní svině, co dokážou jen nadávat jsem dlouho v televizi neviděl. Koukám na US verzi Masterchefa tam jsou porotci přísní, ale férovi a neviděl jsem je tak zlý. Zbytek pořadu je taky strašný, je to spíš Superstar než Masterchef, ale čas tomu zatím dám a uvidíme. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Show se vysílala již ve třech desítkách zemí světa. Například v Británii, Francii, Řecku nebo Indonésii se stala jedničkou ve sledovanosti. V Austrálii nebo Izraeli se stala dokonce do t0 dobz nejsledovanějším pořadem v historii. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Více než sto kuchařů-amatérů z celého světa se stalo po účasti v show úspěšnými profesionály v oblasti gastronomie. [Zdroj: reality-show.panacek.com] (hippyman)
  • Nabídka Novy a Markízy na účinkování zastihla Danielu Peštovou nečekaně při plnění pracovních povinností v New Yorku. (hippyman)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama