Reklama

Reklama

Polydeus

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2011, 12 min

Režie:

Drew Daywalt

Hrají:

Timm Sharp

Recenze (4)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších Daywalt(ových) zářezů. Kdyby byl každej jeho kraťas na takové úrovni, určitě by si získal víc příznivců. Protože vybrat pár solidních snímku z té kopy sraček co točí je docela fuška. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že jsem musel na netu trošku pátrat po pointě a zjistit si co tím Daywalt zamýšlel, no a když jsem to zjistil mohl jsem to konečně ohodnotit.Bez pochopení režisérova záměru a vůbec výrazu Polydeus nesledovatelné.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kurňa tohle že natočil Drew Daywalt? Ten, jehož shorty stojí většinou opravdu za hovno a řadím je mezi nejsmradlavější a nejnudnější žumpu? Kdyby všechny vypadali jako tento, mé mínění o něm by bylo diametrálně odlišné. Tady se vážně pochlapil – kamera, střih, maska onoho tvora i atmosféra – to vše bylo tentokrát jakžtakž v pořádku a já se u toho i bavil. Nikdy bych nevěřil, že to řeknu, ale klobouk dolů. Je škoda, že se mu to povedlo jen v několika případech jeho kariéry… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Daywalt tentokrát bez nejakej ľakačky a je to cítiť. Odklon od jeho zaužívaného ( pár minút so záverečným BOOO ) je z môjho pohľadu zbytočné. Proste mu ti inak nejde. ()

Reklama

Reklama