Reklama

Reklama

The Old Chair

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2012, 5 min

Režie:

Drew Daywalt

Scénář:

Drew Daywalt

Hrají:

AJ Bowen

Obsahy(1)

Mladá dívka si od neznámého muže vezme staré křeslo do svého nového bytu. S křeslem ale není něco v pořádku. (Okara)

Recenze (23)

verbal 

všechny recenze uživatele

Mám rád horory s lidožravým nábytkem, které svou stopáží nepřesáhnou průměrnou délku manželského sexu. Ten večer jsem pak dokonce ještě stihl i vyklopit lahváč a umýt si nohy, než jsem s pocitem dobře vykonané práce totálně vyřízený usnul na gauči. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Takové celkem zdařilé cvičení. Bez dlouhých vykecávaček se jde rovnou na věc. Naběhnou dvě lekačky, hudba graduje a na pozadí slyšíme provařený zvuk tlukotu srdce, bez kterého by snad ani žádný hororový kraťas nemohl fungovat. Natočené je to pěkně, ale celou dobu to hraje na originálnost a vtip s použitím křesla... Nevím, tady mi to nadšení trochu opadlo. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Z toho režiséra mě fakt trefí, když má dobrej nápad zpracuje ho jak ponocnej a když má úplně jalovej nápad zpracuje ho výborně, starý křeslo je ta druhá možnost a fakt sem se neleknul.Dneska jsem sjel 15 krátkometrážních filmů tohodle hororovýho nadšence, má dobré nápady, ale režisér to dobrý není a nejspíš nebude.Jediný opravdu pořádný kraťas je jeho Bedfellows z roku 2008.60%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tím úplný závěrem to zabili. Jinak to bylo ale docela nápadité a i samotné masky nebyly vůbec špatné. To děvče, co si křeslo kupovalo, by stálo za hřích. Tvůrci se zřejmě nechali inspirovat francouzským Taxi, taxi a Asiaty schovanými v…No nebudu tu dále spoilerovat. Nenáročné to opravdu bylo, ale jak už jsem řekl, tu poslední zbytečnou scénu bych úplně vynechal. Bo ani po stránce logiky to nedává smysl. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je to návod, ako točiť lóve? Splnený sen každého oj€bov@ka! Každopádne z hororového hľadisko, blízko priemeru. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že Daywalt je zatím jediný režisér hororových videí, které se mi začínají líbit. Old Chair už je oproti Closet trošku pohádkovější a fantasmagoričtější, ale jako horor to působí skvěle. ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

I když jsem čekala nějakou tu lekačku a přesně i věděla, kdy přijde, málem jsem se....Dobrý horor s ještě lepší délkou trvání. ()

Reklama

Reklama