Reklama

Reklama

Five Minutes Earlier

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2010, 3 min

Režie:

Drew Daywalt

Obsahy(1)

Jak už název napovídá, děj se koná pět minut před vraždou mladé dívky. Je 3:15 a někdo zaťukal na dveře. (Okara)

Recenze (8)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nejzajímavější na tomhle kraťasu je řiť hlavní představitelky. Což je sakra málo. Neříkám, že Daywalt má špatný nápady (právě naopak ), ale jeho převedení na plátno je tragický. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem již hodně hororů a bál jsem se jen jednou, a to jako malý Texaského masakru. Po zhlédnutí tohoto kraťasu jsem si říkal pche, to bylo trapné a zareagoval jsem dvěma hvězdami. Dnes velmi brzo ráno jsem byl ale totálně podělaný strachy, bál jsem se i chodit po bytě a to kvůli tomuto tak trapnému (nebo ne?) snímečku, nemohu to pochopit...tak dodatečně zvyšuji hodnocení na čtyři hvězdy. 80% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Daywalt nemá špatný nápady, ale většinu jich natočí hrozně fádně a nudně.Takovej námět by šlo udělat mnohem líp.Krátkometráž se musí udělat tak, aby během své stopáže dokázal zaujmout, pobavit a dát pocit plnosti při konci, jenže jeho krátkometráže jen zaujmou a nestihnou vás pobavit a pocit plnosti nenajdete.35%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Více nežli tento short mě mnohem více pobavili některé komentáře k němu. Co je na tomto kousku tak skvělého, že bych se musel bát ve svém vlastním bytě? Kde je ta děsivá atmosféra? Vždyť to byla kromě úvodního prostřihu úplná nuda. Jo kdyby si ten „prasák“ pořádně s tou holkou pohrál, to by bylo jiné kafe, ale takhle se vlastně nestalo vůbec nic…“NUDA“…30% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Minutáž 2:30. Záber na zadok hlavnej predstaviteľky, dokopy asi minúta. Zvyšok? Ťažko označiť za niečo strašidelné. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Vrahoun byl pěknej prasák :-D Daywalt jako rejža je zajímavej týpek - něco se mu fakt povede a něco je hrůza. Tohle nebylo špatné a je to další důkaz, že jak je na hodinách 3:15 tak je to vždy o kejhák. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Podle zdejšího názvu mi bylo jasné jak to teda dopadne, ale bylo to hrozně zajímavé a napínavé a na ty dvě minutky mi srdce bušelo jako o závod. Škoda, že nebyla aspoň vidět vražda té ženy, ale v její kůži bych v tu dobu být fakt nechtěl. ()

Reklama

Reklama