Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V patnácti letech upadne Claire po nehodě, při níž ji srazí auto, do kómatu. Když se z něho za patnáct let probudí, její první myšlenka patří chlapci, kterého tehdy milovala. Jenže netuší, že má tělo třicetileté ženy a mozek teenagerky. ... (oficiální text distributora)

Recenze (10)

VeeDee 

všechny recenze uživatele

Když se na to člověk podívá s nadhledem, tak je to náhodou vtipný. Film skvěle vystihl problémy patnáctiletých holek. Ideální, když chcete jen koukat a na nic nemyslet (maximálně si vzpomenout na své tenkrát poprvé). :-) ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nerealistické a na to, aby to divák bral s nadsázkou, je to zase málo vtipné. Aspoň, že ty vztahy mezi hrdiny nebyly kýčovitě dokonalé, ale francouzsky drsné. /26. 8. 13./ ()

Majtynka 

všechny recenze uživatele

Velká škoda, že tento film není více známý. Jedná se sice o komedii, je to oddechový film, ale když se do toho člověk více zadívá, lze tam nalézt poselství. Dívka má v 15ti letech nehodu a probudí se jako třicetiletá - ale stále s chováním a pohledem na svět patnáctileté dívky. Snaží se dostat zpět svého kluka, se kterým chodila tři měsíce, ale uběhlo patnáct let a on už má svůj život. Claire je člověku líto, ale jak se postupně vrací do života, stále více jí fandí. Je roztomilá, vtipná, dětská. Nebudu prozrazovat konec, každopádně je dobré se díky takovému filmu zamyslet, jací my jsme kdysi byli a co jsme chtěli - a jací jsme teď a kolik se nám toho splnilo. Film člověka nabije pozitivní náladou a vnukne mu myšlenky a vzpomínky na časy, co jsou dávno pryč, ale aspoň na chvilku má člověk chuť být opět 15tiletým bezstarostným dítkem. Pěkně zpracované dílo, krásná Claire Keim, zajímavý scénář. Pět hvězdiček z pěti. A dobrá nálada k tomu. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama