Reklama

Reklama

Krást se musí umět

  • Francie C'est pas parce qu'on a rien à dire qu'il faut fermer sa gueule (více)
Z natáčení

VOD (1)

Dva zlodějíčci chtějí mafiánovi pomoct vyloupit přes stěnu na záchodě sejf pod vlakovým nádražím. Jenže jsou přitom tak trochu nemotorní. (Netflix)

Videa (1)

Z natáčení

Recenze (24)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Bude to náročný. Žádná sranda. Velkou překážkou, Čínskou zdí ... je hajzlbába." Vykrást banku přes veřejné záchodky je nemožné, tedy pokud náhodou nemáte k dispozici anglického gentlemana, tyroláka, admirála, pošťáka, Skota, golfistu, rybáře, pilota, mnicha a pár dalších týpků, kteří nutně potřebují na velkou. A všichni tady náhodou jsou a já se při jejich "důmyslných" převlecích královsky bavil. Snímek samozřejmě poněkud sráží skutečnost, že je to hrozná kravina, ale v mém případě se jedná spíše o výhodu. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká parádní francouzská taškařice, plná převleků, záměn, omylů, nedorozumění, plešatých a zakulacených zločinců a tradičního, přetrvávajícího humoru. Jestli na tenhle film ještě někdy narazíte, určitě se dívejte, neboť zříte skupinku nadšených, kteří vykrádají banku skrz zeď na veřejných záchodcích...ono hádat se neustále s hajzlbábou, když jí tam chodí zástupy uhlířů jak na běžícím pásu, není žádný med :))) ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

Několik různě působících částí - rozpačitý začátek vystřídá skvělá estráda při dobývání zdi za dveřmi kabinky č. 3 - převleky a pitvoření v podání Blier/Serrault/Lefebvre a důmyslné "maskování" hluku při demolici zdi - a pak zase rozpaky při překombinovaném pronásledování kufru (to je moment, kdy si zlostí začnete okousávat nehty, protože tahle část být ve scénáři vůbec nemusela) - a solidní konec s pointou, která ať už ji čekáte nebo ne, nepatří k nejhorším. Solidní primácký dabing. Nebýt kufru na střeše, asi by to byl plný počet. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

To jsem vám jednou takhle byl nemocný a jak už to tak bývá, krátil jsem si nemoc koukáním na televizi. Tu pojednou zaujalo mé 10 let staré oko cosi nápadně nevšedního a to cosi byl přesně tenhle film. Ještě mnoho dní po tom co jsem jej viděl jsem na něj vzpomínal, jak že to krásně vymysleli dokonalou loupež. A považte, jsem li schopen si na tento milý snímeček vzpomenout více jak 10 let poté, co jsem jej viděl - tomu se říká záruka kvality, a ta v tomto případě jistě je. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

A je to na francúzsky spôsob, ale bez tradičného francúzskeho humoru. Veľmi suchá komédia s minimom vtipných momentov, myslím že boli presne dva, ktoré donútili moje ústa k úsmevu. Čakal som rozhodne viac podľa tunajších vychvaľovacích komentárov. Jediné, čo za niečo stálo, boli prevleky. Videl som desiatky oveľa lepších francúzskych komédii zo 70-tych rokov. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama