Reklama

Reklama

Code Geass: Hangjaku no Lelouch - Nunnally in Wonderland

  • Japonsko コードギアス 反逆のルルーシュ ナナリーinワンダーランド (více)

Obsahy(1)

Krátký bonusový film k sériím Code Geass. Hlavní hrdina Lelouch je požádán svou milovanou sestřičkou Nunnally, aby jí vyprávěl nějaký příběh, jako když byli malí. Lelouch si bere na pomoc knížku Alenka v říši divů. Svou schopnost poručit komukoli cokoli tentokrát využije k tomu, aby všechny důležité postavy známé ze seriálů přenesl do Říše divů a udělal z nich hrdiny z knížky tak, aby potěšili Nunnally, která se stává Alenkou. Ne vše se ale odehrává tak, jak by si přál, protože postavy svou seriálovou přirozenost potlačit nedokáží. Nakonec se mu vyprávění zcela vymkne, protože úplně zapomněl na Kloboučníka...

Pro milovníky Code Geass milé zpestření s vtipnými narážkami na svět Alenky i seriálů, pro neznalé jen velice rychlé prolistování knížky se spoustou obrázků bez šance se s jednotlivými postavami blíže seznámit a nechat je výrazněji zasáhnout do děje. Graficky líbivé obrázky a záměrně zvolená statická animace evokují četbu knížky dítěti a připomínají spíše dabovanou barevnou mangu než anime film. (bergenia)

(více)

Recenze (4)

fallanga 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné. Taková blbůstka, při které jsem si zavzpomínal na staré známe z Code Geass. Škoda té odbyté animace. ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Neškodná blbůstka, od které jsem ale čekal o hodně víc. Zamrzela mě nejen neskutečně odbytá animace, která na mě působila dojmem úmyslu tvůrců trhnout rekord v co nejvíce ušetřených nákladech na animaci (s Tezukou a jeho Astro Boyem by si klidně mohli plácnout). Nápad tam sice je, pár gagů padlo na úrodnou půdu a Carroll může v klidu a bez výčitek zprzení svého díla odpočívat v pokoji, ale stejně jsem od tohoto komediálního OVA čekal mnohem více. ()

Reklama

Bila_pani 

všechny recenze uživatele

Hodně nudná OVA. Téma Alenky v říši divů je už tak dost ohrané, tak proč ho ještě strkat do OVY? Aby tohle téma i přes svou profláklost zaujalo, mělo by být zpracováno zajímavě a neotřele, ale tahle OVA fakt za zhlédnutí nestojí. Animace nudná, spíš než o plynulou animaci se jedná o pohyblivé obrázky, které párkrát do animace přejdou... ani moc vtipné mi to nepřišlo. Některé fanoušky to možná potěší, ale já doporučuji neplýtvat časem a ke zhlédnutí si vybrat radši sérii filmů Code Geass: Boukoku no Akito ;) ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Půlhodinová lekce z oboru "jak si animátoři usnadňují práci" - ovšem jelikož je to olol nemalý, nedostavil se pocit, že bych měla jít z autorů vymlátit zpátky svých třicet minut života a ještě jsem se docela bavila. Cheshire C.C. ftw! ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama