Reklama

Reklama

Vždy online

(neoficiální název)
  • Kanada Online Now
všechny plakáty

Obsahy(1)

Tento krátky film sa prostredníctvom viacerých scénok snaží poukázať na to, ako to ľudia častokrát preháňajú s modernými technológiami a zanedbávajú osobný kontakt. Jednoducho, ako sú "vždy online". (Marek1991)

Recenze (33)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Teď každej ví, že chodím s blbcem." Mám lehkou alergii na lidi, kteří mají mobil pevně spojený s rukou a trošku větší na ty, kteří při výpadku facebooku uvažují o sebevraždě a jsou v depresi, že nemají tuto informaci s kým sdílet. Tohle je nicméně jen takové příběhové varování, že přemíra technologií může škodit a kdo si z toho chce něco vzít, tak ať si vezme. Mně to do mého offline života nic nového nepřineslo. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tento krátky film ukazuje mnohé situácie, ktoré by mali viesť k zamysleniu, ja sám som sa pri niektorých z nich už prichytil. Film má viesť k zamysleniu ohľadom toho, či to s modernými technológiami nepreháňame, ale týka sa to všetkých. napríklad ja cestujem často autobusom a mnohokrát vedľa mňa sedia veľmi pekné dievčatá, avšak namiesto toho, aby sme sa poprípade porozprávali, mnohé z nich počúvajú hudbu v slúchadlách, či sa hrajú na mobiloch, dobre možno by sme sa neporozprávali, ale takto je tá šanca ešte menšia, zanedbávanie osobného kontaktu je v dnešnej dobe problém. ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Perfektně natočená dnešní situace ve světě. Lidé už spolu neumí hovořit normálně z očí do očí, ale raději volí internet jako prostředek,kterým vyjadřují svoje pocity a v reálném životě jsou z nich šedé myši...Jenže jaký má asi tak smysl lidem říkat ať nesedí denně u počítače??Já jsem podobná i když pořád si zachovávám takový ten svůj životní prostor např.dokážu jít klidně sama mezi lidi a nemusím nutně k tomu mít společnost.A vůbec jakékoliv seznamovací praktiky přes internet jsou k ničemu.Nikdy nevíte kdo sedí na druhém konci.Internet je nejlepší věc pro hudebníky aby sdíleli svá díla se světem,pro umělce,fotografy,obchody a nebo udržování kontaktů na dálku....Ale jinak je to samozřejmě další věc na kterou jsme si bohužel až tak moc zvykli,že mnozí si bez něj neumíme představit život otázkou je CO BUDE DÁL? ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Tahle tématika mě už začíná slušně nasírat - komu se moderní doba nelíbí, ať tyhle technologie nepoužívá, kdo je používá "normálně", stejně mu tenhle snímek nic neřekne a kdo je používá tak, jako v podstatě všichni v tomhle filmu, stejně se zhlédnutím nečěho podobného asi nerozhodne zahodit veškerou svou techniku do koše a vyjít si do lesa. Jde o kompilaci několika příkladů zblbnutých lidí, ale generalizace, kterou tenhle a jemu podobné filmy přináší, je dost neobjektivní a není úplně na místě. ()

Rufete 

všechny recenze uživatele

"So you promise you won't show anyone?" Je to pravda. Dneska jde člověk do školy s tím, že i když se tam nic nenaučí, tak si alespoň pokecá s pár lidmi. Začne přestávka a patnáct z dvaceti má ksichty nad mobilem. No, nemusí být ani přestávka. Spojení s okolím musí být, ale ne 26 hodin denně. Tohle je ošemetné téma, pokrok jde dopředu, ale spíš to zabíjí společnost. ()

Zajímavosti (1)

  • Chlapec v jedné ze scén pozývá dívku na koncert, který se koná 19.12. V tu dobu je však již 24. prosinec. (URBAN)

Reklama

Reklama