Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novomanželé Mike a Marisol jsou s realitním makléřem na prohlídce svého vytouženého domu. Brzy ovšem zjistí, že v jejich očích dokonalý dům má velice temnou minulost. Hrůzy této stavby jsou odhalovány pomocí tří příběhů. "Storm" je inspirovaný Hitchockem, tajemný a strašidelný, na kterém lze vidět, že bouře není jediná věc, které by se rodina měla obávat. Dalším je "Chic-ken", který ukazuje, že do klecí se dají zavřít i jiné věci než kuřata. Posledním je "Dinner Guest", silný příběh o psychopatickém sousedovi, který hraje šílenou hru se svázanou rodinou. (cardinals)

(více)

Recenze (13)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto bolo dobréééé, ja naozaj milujem, keď sa z úplne neznámeho kúsku vykľuje takáto kvalitka. Párik si plánuje kúpiť nový domček, a narazia akurát na dom s temnou minulosťou, takže nám tvorcovia pomaličky odkrývajú jeho históriu. Jedná sa o antológiu zloženú z troch príbehov - v tom prvom máme rodinku s podivnými vzťahmi uprostred poriadnej búrky, akonáhle však zhasne svetlo, niekto z rodiny zomrie. Celkom atmosferický príbeh, ale s vraždami mimo záber, takže viac ako priemer to nebude (3/5). Druhý je o štipku lepší. Vlastne typický exploiťáčik s jedným psychopatom a dvoma mladými ľuďmi zatvorenými v klietkach. Spočiatku mi to prišlo ako nudná konverzačka s nie príliš sympatickými postavami, no akonáhle dôjde na mučeníčko, je na čo pozerať (3,5/5). Záverečná poviedka - pecka!!! Pomätený sused drží poviazanú rodinku, ktorá bojuje o život. Deťom dá nôž, aby sa zmasakrovali a zachránili matku, matke prereže achillovky, a musí zachrániť syna, ktorému dochádza vzduch a podobne... proste psycho šialenstvo, krvavé, brutálne a nekompromisné, gore na jednotku, takže toto ma dostalo (5/5). Kto na to náhodou narazí, nech neváha. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Bola to riadna kravina. Zopár svetlých násilných, zvrátených a človeka ponižujúcich momentov nezakrylo hroznú a nekonzistentnú produkciu. Bolo to nesmierne lacné avšak to by mi ani tak nevadilo keby to malo v príbehoch nejakú pevnú štruktúru. Lenže celé to bolo na seba naplácané kde som miestami netušil či ide o viaceré príbehy alebo iba o jeden. Až na pár momentov to bola hrozná nuda. Jediné čo sa mi tu fakt páčilo bola tá milfka ktorá v medzi príbehu predávala ten "perfektný" dom. Inak nič 1,5*. ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Prvá poviedka čistá nuda a blbosť.Vôbec ma to nebavilo, všetko sa stalo v tme nuda.Druhá už celkom v pohode, ale čo sa brutality týka nič moc(no musím povedať že ma bavila).No a posledná to bolo zvrátené.Brutalita ako neviem, nebola najhoršia ale videl som aj lepšie.Hlavne tu išlo o ten psycho teror kde ten starý bol proste čistý maniak.Prerazenie achilovky som už videl, rozsekanie tak isto.Akurát tie 2 deti to ma celkom prekvapilo.U mňa priemer. ()

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Hnus! Neboli, v žánru "brutalita", naprostá paráda. Povídkový filmy mám obecně dost rád už od časů Creepshow a Bodybags, protože v tom menším rozsahu obvykle chybí hluchý místa. Maximálně se tak objeví nějaká hluchá povídka, ale to tady nehrozí. První sice není explicitně brutální, ale pošahaná máti atmosféru docela zahustila a bylo to celkově i takový vtipný. Ve druhý je zajímavý zaměření na holku, kterou si psychouš drží jako publikum, a je to celkově pěkně ošklivý. No a ta třetí, to je maso. No prostě, vyloženě mi ten film padnul do noty v okamžiku, kdy jsem potřeboval něco nepříjemnýho. Pro takový chvíle doporučuju. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No, asi jsem podle ohlasů čekal něco mnohem zajímavějšího (jestli né přímo převratného). První příběh sice nenasral, ale ani nenadchnul. Třetí je prostě taková -v rámci extrémního filmu-tuctová a uječená pakárna.. Snad jen ten druhý svým vyzněním trochu překračuje rámec prvoplánové šuldoviny (teda až na ty trapné oči)... Takže co s tím, když je to celé asi tak inovativní, nápadité a osobité jako když si funebrák v návalu rebélie obleče pro změnu bílé slipy..? Nic moc :/ ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama