Reklama

Reklama

The IT Crowd

(TV film)
  • USA The IT Crowd USA (neoficiální název)

Recenze (26)

Finarfin odpad!

všechny recenze uživatele

A já se ptám, proč??? Naprosto zbytečné, co od toho kdo mohl čekat? Kdyby to bylo to první, nebylo by to špatné samozřejmě, ale vzhledem k tomu, že je to pokus o identickou kopii... To je jako kdybych já vzal obraz Mony Lisy, hodil ho na kopírku a dal tomu nadpis Made in US. Stejně špatně dopadla už jen americká verze Red Dwarf, ale nikdo se nepoučil. ()

exhoubus odpad!

všechny recenze uživatele

Americký remake britského seriálu The IT Crowd. Nechápu, proč se někdo pokouší předělat něco, co už nejde zlepšit – pak už to může být jen horší. Bohužel tento remake je o hodně horší než originál. Samozřejmě jsem se taky smál, ale jen tomu, co bylo převzaté z britské verze (což bylo všechno, co za něco stálo). Snažil jsem se najít na tomto seriálu něco pozitivního, ale nic mě nenapadlo... takže jednoznačně odpad! ()

Reklama

HakitoCZ odpad!

všechny recenze uživatele

Americká logika je naprosto neuvěřitelná. Nejde jen o remake původního britského sitcomu IT Crowd, oni vzali tentýž scénář, hercům dali stejné nebo co nejpodobnější ošacení i kulisy. Připadá mi o opravdu naprosto neuvěřitelné. Po americké alternativě Top Gear, jsem si řekl, že opravdu nemají žádnou schopnost vymyslet něco originálního, ale až nyní jsem viděl tohle. Totéž se nyní děje na herní scéně, ale to sem nepatří. Žijeme ve velmi smutné době, není liž pravda..? ()

Pítrs85 odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo říct relevantní důvod, proč se toto natočilo, když je to naprostý, ale opravdu naprostý přepis pilotního dílu opravdových The IT Crowd??? Uniká mi důvod, proč se točí např. americké remaky evropských hororů, ale toto už je vážně stupidita největšího kalibru. Naštěstí to pochopili i diváci a tento skvost zůstal pěkně jen u pilotu- ale i ten by se mě zakopat dvacet metrů pod zem a navždy na něj zapomenout. A může mi někdo říct, proč v tom ke všem čertům hraje Richard Ayoade??? :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Podivný pokus o kopii skvělého britského seriálu. Zdaleka ne tak vtipné (i když scenáristicky doslovné). McHalea mám rád v Community, ale v roli Roye se prostě nehodí (ani vzhledem, ani herecky). Představitelka Jen je tady naprosto příšerná a Moss je Moss, ale proč se tomu Ayoade propůjčil, to vážně nechápu. Výsledné hodnocení odpovídá průměru za hodnocení, kdybych původní The IT crowd nikdy předtím neviděl a nevěděl o jeho existenci (2*) a za smysl tohoto pilotu / pokusu o "nový" seriál (odpad!).. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama