Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Rick Stevens (Nat Wolff) se vsadí se spolužákem ze střední školy o 1000 dolarů, že do čtrnácti dnů svede Ninu Pennington (Selena Gomez). Do cesty se mu ale staví spousta překážek včetně Pamely Bender (Elisabeth Shue), která se do Ricka bláznivě zamilovala, nebo také Kevina Carpentera (Austin Stowell), bývalého přítele Niny. Rick časem uznává, že se mu nepodaří sázku vyhrát, a tak se snaží sehnat 1000 dolarů tím, že si doma otevře striptýzový klub. Vše se ovšem zvrtne a obrátí naruby. (KajusaK)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bohužel je to ještě větší filmový brak, než jsem vůbec čekala. Nebýt Seleny Gomez, ani bych se na to nejspíš nedokoukala. Hlavní problém Behaving Badly je ten, že na komedii není vlastně skoro vůbec vtipný (zasmála jsem se skutečně jen jednou) a hlavní postava je neuvěřitelně nudná. Nepřidává tomu ani fakt, že herecké schopnosti Nata Wolffa se zdají být tragické. Především celá režie stojí za nic. Myslím, že tohle je v žánru přisprostlých komedií bez přehánění jeden z nejhorších filmů, jaký jsem kdy viděla. ~(1,4)~ ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Šajze. Nečekal jsem, že Stifflerovu mámu coby MCBP někdo překoná, ale Elisabeth Shue se to povedlo. V této úsměvně trhlé komedii vystřihla MCBP přímo ultimátní. Dalším pozitivem je fakt, že mi zde mládežniké role nelezly na nervy (více méně), hlavní hrdina byl dokonce fakt sympaťák. Negativem pak je snaha o co největší kadenci vtipů, což se nutně podepsalo na jejich kvalitě. Nahlas jsem se zasmál sporadicky, ale usmíval jsem se skoro pořád. 3.5* ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že pochvalu si zaslúži hlavne režisér, keďže dokázal toľko skvelých hercov navolať do takejto blbosti. Vždy som si myslel, že niektoré filmy sú len o tom aby ste videli prsia. A tú sú prsia krásne napratané pod šatami Seleny Gomez, Parkerovej, Rickardsovej, Shueovej a Grahamovej. Čo by mohlo byť na tom také zlé? Reálne je to najväčšia hlúposť akú som za poslednú dobu videl, teda s vynimkou Hounted house. Nesympatický hrdina, nefungujúce vtipný, debilné morálne posolstvo a málo toho, čo by sme mohli nazvať pamätným. Takéto filmy sú najväčšie zlo amerického priemyslu, pretože skrátka sú. Jeden z tých zážitkov, ku ktorému ma dostalo rozmýšľanie mojim penisom. Sadly. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Hmm tak na toto som už starý. A aj keby som nebol. Tak to až také dobré teda nebolo. A nezachránia to ani známy herci vo vedlajších úlohách. Halvný hrdina je menej sympatický ako koza z nosa. A Selenu tiež nemusím. Ak chodila s Bieberom musí byť pekná krava. Musím uznať filmu, že sa snaží a nebojí sa zatlačiť na pílu. A pár krát som sa aj zasmial. Ale inak to bolo trápne a slabé. Škoda času. 35% 2* ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tajně jsem doufal, že to bude jedna z těch teenagerských ujeťáren, která je ujetá tak akorát, vtipně, ale bylo to moc. Jo, párkrát jsem se zasmál, ale jinak ztráta času. Že jsou Heather a Ashley v pohodě, to vím i bez toho. # [monitor, 5.1, EN sub] # příběh * | hudba *** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych is znovu * ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama