Reklama

Reklama

Puppet Master

  • USA Batman: Puppet Master
všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Thriller
USA, 2012, 15 min

Obsahy(1)

Už měsíce od smrti Harveyho Denta se Batman neukázal. V Gothamu mezitím bují zločin a na scéně se objevuje nová vlna zločinců. Honba za tím, kdo za vším stojí, Batmana zavede až k masovému vrahovi Victoru Zsaszovi. Mezitím má nejnovější gothamský vládce podsvětí, známý pouze jako Scarface, schůzku s Edwardem Nigmou, agentem FBI, jehož cílem je svrhnout Batmana za každou cenu.
Krátkometrážní fanouškovský film se odehrává mezi filmy Temný rytíř (2008) a Temný rytíř povstal (2012). (TwoFace)

(více)

Recenze (13)

T2 

všechny recenze uživatele

slušná práca na tvorbu fanúšikov, snaha sa nezaprie, vizuál dobrý, maska Batmana tiež na úrovni ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jak přivedete Temného rytíře na světlo?" To je snadné - kufr, bomba, loutka a snaha přepracovat Batmana. Já tedy nepatřím mezi ortodoxní fandy latexového ušáka, ale tato fanouškovská blbůstka mi připadala celkem povedená. ()

maseer2 

všechny recenze uživatele

řemeslně překvapivě vysoce kvalitní fanouškovská práce, která je ale jinak naprosto průměrná a dějově navíc i při těch krátkých patnácti minutách dost nepřehledná.. hodnocení 8,83 z 10 (po 400 hodnoceních) na VideaČesky.cz je naprosto mimo mísu a zmínky typu "je to lepší než Nolanova trilogie" tamtéž zrovna tak.. P.S.: to hodnocení z VideaČesky.cz jsem uvedl jen tak pro srovnání, ony tam jsou obecně všechny krátkometrážní filmy dost nadhodnoceny... ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Paráda. To,co Nolan nebyl schopen či ochoten dodat do filmu a to měl na to 3! ,tak to dokázali opět fandové. Představitel Edwarda Nygmy,bezchybný. Stejně tak Ventriloquist+Scarface (moji velcí oblíbenci v Batman universe). Je to na 3.5 určitě. Nejlepší na tom je,že když čekáte blbost,obvykle dostanete (já tedy ano),velmi příjemné překvapení. Tak tomu je i v tomto př. ()

Tigran 

všechny recenze uživatele

Máme tu amatérský snímek, který chvílemi působí jako neamatérský. Vizuální stránka je výborná, stejně tak souboje a speciální efekty. Za zmínku stojí i velice povedený původní (!!)soundtrack skladatele Jerela Northerna. ()

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrá fanúšikovská práca. Silne závislá na znalosti DC Universe a Nolanových filmoch, no mňa viac ako prekvapila. Pocta ako sa patrí, ktorá by si možno zaslúžila i pokračovanie toho, ako dopadne Riddlerov plán. ()

TaanStari 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu si člověk uvědomí, jaký mohl být TDKR, kdyby Nolan neměl potřebu se zamotat do vlastní mytologie... Riddler je prostě lepší než Bane. ()

ManOfPhoenix 

všechny recenze uživatele

Opravdu skvělá fanouškovská práce, toto se mi velmi líbilo. Zápletka je tam opravdu výborná, Riddler se mi velmi líbil, konec byl prostě dokonalý a ještě k tomu ta temná hudba. Opravdu výborný, i když je to fanouškovská tvorba. Výborná práce. ()

Whyte 

všechny recenze uživatele

Překvapivě kvalitní počin u něhož bych si opravdu přál, aby do toho dal někdo víc peněz a dělaly se další díly. Nelituju, že ve trojce TDR byl Bane, ale kdyby tam dali i Hádankáře bylo by to víc psycho a mohlo to dostat ten geniální chladný fealing, který ve trojce byl, ale občas se nebezpečně vzdálil. //70// ()

Reklama

Reklama