Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Párek milenců (Lee Tergeson a Enid Graham) cestuje od města k městu a na každé zastávce na sebe berou novou identitu. Žene je neukojitelná touha po neustálé změně – společně si pak bez ohledu na následky pohrávají a manipulují s cizími lidmi, které na svých cestách potkávají a jimž nenávratně mění život. S každou další změnou identity se nicméně jejich podvodné hry dostávají stále více mimo kontrolu – jedna lež vede k další a nakonec není úniku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Keby ten, kto písal oficiálny obsah k tomuto filmu nemal miesto hlavy penis na krku a hned' na začiatku vety neuviedol, že ide o ''sausage of lovers'', možno by som bol na konci filmu prekvapený a šiel s hodnotením nahor, kdežto 'takto' mi to ležalo celý čas v hlave a záver som viacmenej očakával. A tak tomu dávam iba prostoduché tri hviezdičky. ()

kolodej1 

všechny recenze uživatele

mimořádně zajímavý film, se vzácně originálním dějem. Dostalo mě to, až jsem to nečekal. Nedá se o tom moc psát, nutno vidět. FIlm má po celou dobu výbornou atmosféru, kterou podtrhuje velmi dobře zvolená hudba. Příběh postupně neztrácí na kvalitě, ale udrží si vysoko nasazenou laťku až do konce. Stojí za pozornost ()

Reklama

markotter 

všechny recenze uživatele

Výborně nadávkovaná porce originality, napětí, sexu a výborných hereckých výkonů zakončená pro mně nečekaným, ale docela logickým závěrem. Chvílemi jsem vůbec netušil, co je skutečnost, co hra, i když jsem samozřejmě věděl, o co jde. Proto jsem očekával trochu jiný závěr a byl jsem příjemně překvapen, že i na samotný konec si tvůrci připravili nějaké překvapení. Celkový dojem ještě dokreslovala výborná hudba. 100 % to není, ale 90% jo. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tento film dokazuje, že různí lidé jsou po celém světě a my máme právo jim vůbec nerozumět. Tady jsem tomuto filmu a jednání přísedících vůbec nerozuměl. Byl jsem totiž samotným nápadem a závěrem natolik šokován, že jsem v tu chvíli nedokázal ze sebe vydrápat nic jiného, než jenom zoufalé zvolání po vysvětlení a pochopení. Každopádně dost zajímavý film. Stojí za shlédnutí. Lidi jsou fakt divný. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nechutně perverzní... 1) Slovo perverzní zpravidla dáváme do souvislosti s deviantním či prostě jen nezvyklým sexuálním chováním. Připouštím, že mě takové ocejchování spolehlivě přiková k obrazovce a ani fakt, že obvykle bývám zklamán, mě neodradí od dalšího pokusu. Podmínkou ovšem je, že perverzit se dopouštějí pro mne sexuálně přitažliví jedinci. Mohu se pak bezpečně oddávat nejrůznějším "zvrhlým" představám a filmu pak přihazuji hvězdičku navrch. 2) Zde ovšem o sex nejde. Perverzita je ve způsobu uvažování a jednání hlavních postav, v jejich bezcitnosti a nerespektování běžných norem chování. Jejich "hra" nemá extrémní důsledky, ale tím je to horší. Hráči se totiž v běžném životě prakticky nedají identifikovat. Jejich anonymita mě děsí, nabourává základní principy vzájemné důvěry mezi lidmi. 3) Text distributora je opět trochu mimo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama