Reklama

Reklama

Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kellan Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey. (Bontonfilm)

(více)

Videa (29)

Trailer 3

Recenze (1 354)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Sláj Geriavit, Iáson Urinal, Dolfík Švédskýkapken a Veslo Protéz contra Melanom Condrofortison, aneb exlý debils po třetí a ještě radostněji: jak si parta inkontinentů vychovává beďaraté následníky. Po díle druhém, který mi připadal odtrženější od reality než Bóďa Sobotka, na mě opět prdla atmosféra véháesek a k nim konzumovaných langošů, onoho kulinářského hitu konce osmdesátých let. Když pak z rovu vykoukli i Árný Krzecowižil, Jet-li Ne-um-zu Bu-du Tudal, předválečná Fordka i Toníno Bandážkýla, bylo milo na světě. Trošku upřímnosti na závěr bezduchého cancu - klíčem k pojmutí díla je nálada, v níž si jej pustíte. A já byl prostě fpoho, neboť jsem papkal řízky od maminky, pokakané citronem. Maso, ne moje mumienka! Heil zkomolinám. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Škoda, že se čtyřky asi nedočkáme, protože Expendables vs. Sharknado by tenhle kvalitativní fail dokonale podtrhlo. Ostatně CGI má trojka na stejné úrovni jako lecjaké céčko, které běží v 1 ráno na Nova Cinema (předtím, než pustí opravdu dobrou klasiku), a Hughes oproti očekáváním nenabídne ani vtahující a nápaditou akci. V podstatě nejde ani poznat, že trojku točila mladá krev. Spíš byste to tipli na Waltera Hilla, nebo podobnou vykopávku, která už dávno zahodila ambice a jede na žánrový neutrál, který občas padá do zpátečky. Vadilo vám u dvojky, že neexistuje napětí a jede se záběr/protizáběr? Hughes točí úplně stejně! Jen přidává odporné greenscreeny (ty helikoptéry v komínech, proboha!) a má v rukách trochu soudržnější příběh, který ale kromě Barneyho nemá postavy a nechává ostatní nasazovat krk v totálně divných cameo roličkách, ze kterých dokonale prýští nikoli testosteron, ale artritida. Bože, vždyť Arnie sotva chodí. Ford vypadá, že zapomíná text. Li a Stath si ani nekopnou. A Slye jsem neviděl zadýchanějšího ani nepamatuju. A fakt to nevychází ze scénáře. Tady nejde o to, že trojka úsměvně podkuřuje ratingem a obsazením mládežníkům, kteří se na podobnou sešlost v konkurenci digi-želv, prdelky Scarlett a hláškujícího mývala beztak do kina nepoženou. Ale o to, že Expendables definitivně padli se žánrem tam, odkud se ho pokusili vzkřísit. Rozdíl mezi posledními Univerzálními vojáky a tímhle je akorát v tom, že se trochu víc fakturovalo. 3/10 ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

S novou tv stanicou Joj cinema som sa konečne zladil a našiel som si čas na Expendables 3 vo vyhovujúcom vysielacom čase. Dostal som presne to, čo som očakával, čiže priemernú, bezduchú strieľačku s otrepaným príbehom a hromadou akčných hviezd. Pribudli H. Ford, Mel Gibson a asi najlepšia postava filmu A. Banderas. Jeho "kecálek" , ktorému beží huba non-stop je jedinou postavou, ktorá trochu vybočuje z hromady machrov. Akcie si užijete, ale mňa to akosi nebavilo a užíval som si viac rozhovory medzi Arnoldom a Stallonem, Stallonem a Banderasom a Banderasa s kýmkoľvek. Expendables je už značkou, Problém je, že o takúto partiu nemusíte mať obavy a to samotný film značne ubíja. Nech sa deje čokoľvek, vždy sa zo všetkého dostanú, postrieľajú tisícky chlapov a ešte majú čas na srandičky...Ok, akčná jednohubka, asi to tak chceli, ale myslím , že diváci chceli niečo viac...60%. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

O půl hodiny delší a o půl řadu stupidnější. Třetí postradatelní dávají dohromady zatím asi nejmegalomanštější partu akčních hrdinů, ovšem jejich využití není nic moc. Ultra drsní "samopalnící" frajersky pobíhají po bojišti, trefují vše, co je třeba a nepřátelé mají co dělat, aby vystříleli aspoň obrys jejich muskulatury do zdi. Akce není natočena nepřehledně, ale je nepřehledně napsána. Jako divák nemáte tušení, co je plánem, deux ex machina se může snést kamkoliv, a tak odpadají pocity napětí, ohrožení apod. Celý film je jakási přehlídka starých i nových akčních hrdinů, nějaká logika se vůbec neřeší. Tohle už zdaleka není ucelený film, který by měl hlavu a patu (jako první Expendables)... Oddychovka. 5/10 ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Slyovo scenáristické ujištění, že stará košťata pořád metou lépe, než mladá nezkušená ucha, mě vlastně ke štěstí stačí. Bez genderově emancipační vložky v podobě nepřemožitelné bojovnice v sukni (které měl režisér vysvětlit, že věčně zamračený výraz z ní tvrdou mlátičku neudělá) bych se obešel, naopak příjemně potěšil ve své sebeironizující roli Banderas, který si to tady „dává“ jak fretka na speedu. Že těm mladým chybí absolutně jakkékoliv charisma, je vlastně dobře, o to více vynikne osobnost starých akčních pardálů. A závěrečná akční dvacetiminutová masáž to nakonec zvedla na ty těsné 4*.____Musím se smát některým zdejším výtkám (ale i stejně uvažujícím recenzím na zpravodajských webech) ve znění, že třetí Expendables „jsou jenom o střílení“. Co jiného jste, milí dotyční, od ryze akční série a ve scénáři od člověka jménem Sylvester Stallone čekali? Kantovské zamyšlení nad smyslem bytí a všehomíra? ()

Galerie (293)

Zajímavosti (82)

  • Když se na konci v kasinu propadne Galgo (Antonio Banderas) podlahou, spadne mu k noze kus betonové podlahy (cca o velikosti 50x50 cm). Nechtěně do betonu kopne a ten se pohne, takže je vidět, že je z polystyrenu. (Patrik256)

Související novinky

Stallone, Chan a spousta ropy

Stallone, Chan a spousta ropy

13.05.2017

Sylvester Stallone opustil Postradatelné a vrhá se do vysněné spolupráce s Jackiem Chanem. Jejich společný projekt se jmenuje Ex-Baghdad, točí se kolem útoku na ropnou rafinerii v Mosulu a bude ho… (více)

Expendables 4 se rozpadají

Expendables 4 se rozpadají

09.04.2017

Od třetího dílu Postradatelných uplynuly 3 roky a je dost možné, že se nikdy nedočkáme pokračování. Důvod? Neshody mezi producentem Avim Lernerem a Sylvesterem Stallonem, které skončily Slyovým… (více)

Expendables 4 jsou na cestě

Expendables 4 jsou na cestě

10.10.2015

Po třetích Expendables to s populární akční sérií moc růžově nevypadalo. Američané nechali v kinech tristních 39 milionů dolarů a nebýt tržeb ze světa, které film nakonec vytlačily přes stěžejní… (více)

Expendables míří do televize

Expendables míří do televize

07.03.2015

Akční parta Sylvestera Stalloneho si naposledy nevedla moc dobře. Ať už to bylo únikem Expendables 3 na internet, absencí krve nebo něčím jiným, jednalo se o nejhůře přijatý a nejméně výdělečný díl… (více)

Reklama

Reklama