Reklama

Reklama

Unconditional

Trailer 1

Obsahy(1)

Občas musíme vyletieť až nad mraky, aby sme videli slnko.
Život býval pre Samanthu (Lynn Collins) krásny a plný príležitostí až do momentu, kedy jej manžela zavraždili pri lúpežnom prepadnutí. V okamihu, keď sa rozhodne spáchať samovraždu, jej dve náhodné udalosti zmenia život a prinavrátia vieru, ktorú stratila. (sochoking)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (14)

sochoking 

všechny recenze uživatele

Prvých 15 minút sa tu všetci zoznamujú a potom si celý čas rozprávajú príbehy. Tento film je podľa mňa dobrý na nedeľu po rannej omši, alebo po brutálnej sobotňajšej kalbe, kedy ste maximálne schopní presunúť plechovku piva z podlahy smerom do huby (ak ležíte). Veriaci v tom nájdu všetko, čo potrebujú, naopak alkáči s vypnutým mozgom sa nebudú ani diviť nad kopcom hovadín, ktorými film ovplýva. ( Ak ich teda vôbec zaregistrujú.) A potokov sĺz je tam snád' viac, ako v LOTRovi... P.S. Pravú povahu filmu odhalia až záverečné titulky... ()

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Možná až přílišná emocionální vydíračka... A nějak moc náhod na to, že je to dle skutečného příběhu... Přesto hlavní nit příběhu je motivační a film tak stojí za to shlédnout. Musím ale vytknout, že navzdory tomu, že "papa Joe" žije životem víry (čemuž odpovídá jeho ovoce), je to ve filmu zmíněno jen lehce, okrajově. A to je opravdu velká škoda. TIPseznam dalších křesťanských filmů. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, toho duchovna je přiměřeně, ačkoli ho většina nemusela být v tom konci. Příběh by celkem ušel, dokonce se tu celý film řeší i otázka kdo je vrahem manžela Samanthy, no, SPOILER nějaké řešení nemá KONEC SPOILERU. Postavy spíše sympatické. Někdy je to až příliš naivní a je tam až moc náhod a bohužel, těch naivních částí je zde hodně. Posledních 35 minut je tak velká citová vydíračka, že jsem to snad ještě nikde neviděl... Kdyby se to odehrávalo normálně, ten film nebyl zpočátku nijaký a hned potom slzavé údolí, tak by to bylo určitě lepší a zajímavější... 2* ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Neznášam príbehy, ktoré náboženský fanatici označujú ako náboženské a potom si ich aj takto prezentované posúvajú ďalej. Je pravda, že i tento film ma hneď na začiatku práve preto trochu odradzoval. Ak opomeniem ale niektoré chapé prvky náznaku nejakej ideológie, je to temer jednoduchý americký film a byť trochu lepšie rozpracovaný a zdramatizovaný mohol mať obrovský úspech. Keď na konci filmu prezentujú skutočnú postavu hlavného hrdinu je každému jasné, že mnohé bolo domyslené a mám taký dojem, že to horšie. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Toho duchovna jsem zas až tolik nezaregistrovala, aby mě to nějak rušilo, to tam byly spíš jiné situace, které mně přišly hodně naivní. Ale už vůbec jsem netušila, že je to příběh inspirovaný skutečným životem takového muže, jakým byl Joe Bradford a za to přihodím tu jednu hvězdu navíc. 50% ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama