Reklama

Reklama

Proutníci

  • Česko Swingers (více)
Trailer 2

VOD (1)

Komedie o svobodných, nezaměstnaných hercích žijících v zapadlé části Hollywoodu během 90. let, kdy se na scénu vrací swing. Mike touží po lásce, a tak se jeho kamarád rozhodne udělat všechno proto, aby ho vtáhnul zpátky do víru života. Komedie o pěti dvacátnících, kteří se snaží popasovat se záhadami života a ženami, se odehrává v zapadlých uličkách Hollywoodu a tamních skrytých klubech během devadesátých let minulého století. Je to příběh vyprávěný jazykem "koktejlového národa", dospívajících dvacátníků a vyznavačů retro swingu - tanečního hnutí, které vzalo Hollywood útokem a začíná strhávat celý národ. Mike je na dně, protože před půl rokem nechal svou přítelkyni v New Yorku a s vidinou lepšího hereckého uplatnění se přestěhoval do Hollywoodu, kde však našel jen samotu a smutek. Od té doby se Mike zmítá mezi zoufalou nadějí na návrat staré lásky a ještě zoufalejší snahou začít nanovo. Ale toho už má Mikeův kámoš Trent i ostatní proutníci z jeho party až po krk. Je na čase vtáhnout Mikea zpátky do víru života! (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (54)

jojinecko 

všechny recenze uživatele

Absolútne verím tomu, že tento scenár si Jon Favreau len tak nevycucal z prsta, pretože jeho herectvo je tak autentické, že skrátka musí vedieť čo hrá, ako a prečo. Parťáka mu robí údajne jeho v skutočnosti najlepší kamarát, fantastický Vince Vaughn, ktorý si to užíva spolu s ním. Celý film je akoby záznam home videa, žiadne umelé kudrlinky, prirodzenosť by sa dala krájať. Práve pre svoju dokonalú civilnosť funguje aj komediálna zložka (predovšetkým), aj životné „trápenia“ hlavného hrdinu. Takmer dokonalá klubovka ... 4,5*/5 ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Vychutnat si trochu té životní marnosti se zoufalým kamarádem má jistě své kouzlo, ale vytáhnout z deprese takového nešťastníka, jako je Mike to je vážně o zdraví.Vláčet za zábavou člověka, který si myslí ..že nic nemá, že si nic nemůže dovolit ..nikdo ho nemá rád a na potkání vypráví o své nešťastné lásce. Naprosto dokonalá byla pro mě scénka, kdy Mike balí přes záznamník holku. Připomene se ..píp; znovu se připomene..píp; nechá na sebe telefonní číslopíp; svěří se s nešťastnou láskou..píp; požádá o rozhovor..píp; a rozejde sepíp. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Je to skrátka taká rozprava medzi priateľmi. Niektorí chcú preraziť v showbiznise, iní hľadajú každý večer nový úlovok. Zo začiatku to na mňa pôsobilo dosť kostrbato. Ako keby sa jednalo o nevyvážený snímok s pomerne nesympatickými postavami, ktoré chrlia múdrosti, pričom sami nevedia kam so sebou. Lenže po výlete v Las Vegas sa film začne pomaličky rozvíjať. Začne byť hravý a aj úsmevný. A keď už nič iné, má v sebe určitú prímes zážitkov, ktoré dýchajú uveriteľnosťou. V tomto smere sa nám potom rozvíja príbeh o rozchode a o tom ako byť nad vecou. V zásade taký malý klenot, na ktorý sa treba naladiť a odmení sa určitou sebareflexiou. Myslím si, že určité paralely s mojimi trampotami s nežným pohlavím sú tam celkom očividné. A určite nebudem sám. Poteší mladá Heather Graham. A jazzový soundtrack. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Celkom zábavný film o chlapíkovi (Jon Favreau), ktorý sa po šiestich rokoch rozíde s priateľkou a tak sa ho kamoši snažia nejak rozveseliť. Vymetajú bary a kecajú o živote a rôznych volovinách. Najviac ma bavila postava Rona Livingstona, ktorá ako jediná radila Favreauovi niečo zmysluplné. Ostatní mladí a ešte totálne blbí kecali totálne blbosti. Hlavne namachrovanec Vince Vaughn, ktorý má na konci riadne vtipný trapas. No a popri všetkých tých rozhovoroch ako zo života režisér Doug Liman nezabudne občas citovať Tarantina, ktorého evidentne zbožňuje. Je to dobrý film, ale problémy, ktoré tam riešia ma nejak extra nebrali a nestotožnil som sa s postavami. 5/10. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Prvotina od režiséra, který má na svém kontě pecky jako Bourne nebo Na hraně zítřka. Kdo by ovšem čekal akční nářez, byl by hodně zklamán. Tady se totiž řeší jak je těžký rozchod po 6 letech. Tou chodící hromádkou neštěstí je Jon Favreau. Průvodce světem, kde se balí holky mu dělá Vince Vaughn. Nejlepší scénou pro mě bude volání Nikky o půl 3 ráno chvilku po tom co náš hrdina zinkasoval u baru číslo. A hlavně následné otázky ostatních jestli už dotyčné zavolal. Zjišťuju že spoustu poměrně fajn devadesátkových filmů mě minulo a to zřejmě z důvodu že se v nich vůbec nestřílí. PS: Hraje se zde tuším, že NHL 93, které jsem kdysi hrozně rád pařil. 70% ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • V dialogu o videohře si hrdinové stěžují na absenci krvácení hráčů a hokejových bitek, ovšem hra, kterou hrají, "NHLPA Hockey 93", obsahuje krvácení i bitky. Obojí bylo odstraněno v další verzi "NHL 94", o které vedou dialog, přestože hrají verzi předcházející. (Castrator)
  • Skóre videohry se nelogicky zvyšuje a snižuje. (Castrator)

Reklama

Reklama