Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před vlastní svatbou se napravený kriminálník Jos probudí vedle mrtvoly chlapa a za živého boha si nemůže vzpomenout, co se včera večer stalo. Brzy zjistí, že ho nechala na holičkách parta grázlů, která na něj hodila krádež dvaceti kilogramů kokainu. Teď má přesně 24 hodin na to, aby drogy vrátil původnímu majiteli, jinak to odnese jeho snoubenka. Musí se proto na čas vrátit ke svému starému životu plnému drog a násilí. Snad stihne vše napravit ještě před tím, než se rozezní svatební zvony... (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ty Holanďani jsou fakt magoři. Tohle je regulérní trvdá gangsterka, kde je zvýšený počet podrazů na metr čtvereční, jenže by to nebyli Holandéři, kdyby do toho nezačlenili naproso absurdní dialogy a situace, kdy si člověk říká, jasně travička má v Holandsku velký vliv na tvůrčí myšlení. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nizozemská gangsterka šmiknutá akčností Guye Ritchieho a dialogovými okny ve stylu Tarantina, kde ty nejzábavnější mi přišly v momentě, kdy se na scéně objevila partička černých přistěhovalců z jihu. ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Černá gangsterka s mnoha dobrými nápady, ale taky s nepříliš pevným scénářem. Takže aby to odsejpalo, objevují se stále nové a nové postavy a zápletky a i když dávají smysl, tak se začne po chvíli člověk nudit. Docela dobrá zábava na pomezí 60-70%. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama