Reklama

Reklama

Deeva se vrací domů do Anglie, protože její bratr byl zatčen kvůli účasti ve fatální přestřelce ve východním Londýně. Přesvědčena o jeho nevinně vezme vyšetřování do vlastních rukou a ohaluje mnohem větší konspiraci kolem osudné střelby. Londýn 2012. Zatímco se East End připravuje na olympijské hry, je v nočním klubu zastřelen dospívající chlapec. Když je její bratr obviněn z vraždy a zatčen, rozhodne se módní manažerka Deeva Jani vrátit z Paříže domů, aby zjistila, co se stalo. Brzy však objeví rozsáhlé spiknutí... Deeva postupně odhaluje jednotlivé vrstvy a poznává odvrácenou tvář korupcí zmítaného města i kruh přátel, kteří nejsou těmi, kým se zdají být. Deeva musí čelit nebezpečí odhalení a zmaření všeho a když se na ni vrhnou mocní protivníci, bude muset riskovat vše, aby zachránila svého bratra. (HBO Europe)

(více)

Recenze (19)

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

No, hlavní hrdinka je sice sympatická, ale tento fakt bohužel nezachránil kvalitu celého filmu. Podle mě, je děj příliš neokázalý, scénář prostořeký a pointa nepropracovaná. Celé tohle krimi je postaveno na amatérismu, který absolutně neví, kde má mít ten film hlavu a kde patu. Připadalo mi to, jako by si N. Thompson chtěl ušetřit spoustu práce, která ale podkopala tenhle snímek hodně dolů. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Našla se zbraň a jsou na ní otisky vašeho klienta................. Strašně mě fascinuje, jak se rodiče čertí, když jim zabijou jejich grázla, když si o to koledoval. Je to celkem ubohý příběh, nudný a nezajímavý. A všichni jsou tam najednou strašně chytří. CITÁT - Je v nějakém gengu?............... ()

Reklama

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Ou, tak to byla nehorázná zhovadilost. Někdy si říkám, že bych měla být opatrnější v tom nadšení z filmů, v nichž se objevují herci ze Skins. Kaya si tu sice odehrála o několik minut delší roli než třeba v Shank, ale ten se dal narozdíl od tohohle opusu i přes svou bídnou zábavnost alespoň na jedno zkouknutí dokoukat. Na Twenty8k se ale nedalo koukat skoro vůbec, přiblblejší béčko jsem dlouho neviděla. Televizní noviny jsou kolikrát napínavější a i kdejakej díl Kobry 11 pobral víc logiky. ()

Aceboris 

všechny recenze uživatele

Uz prve minuty nalinajkovali dej celeho film. Vysetrovanie smrti mladika, ktore akoze sposobil brat hlavnej hrdinky je trosku zabavne. Cela produkcia sa nam skusa vtlacit to aka je udatna a ako jej to ide, no vo mne to vyvolava akurat mierny uskrn.Samotne FBI by sa mohlo ucit sposobom a detektivnemu zmyslaniu hlavnej akterky. Ked uz chceli mohli jej dat inu minulost napr. policajnu trosku by to odlahcilo dej nad premyslanim o jej postupoch. Ale na druhej strane chapem scenaristu, policajt ci policajtka, ktora sa pusta do patrania na vlastnu past tu uz bolo nespocetne krat. Tak ci tak to nemeni vobec nic na tom, ze tento snimok je velmi slaby odvar niecoho o co sa pokusa a to o dobru akciu s dobrym dejom a zaverecnym vyvrcholenim. U mna 3/10 no asi aj toto hodnotenie je nadhodnotene. ()

joywork 

všechny recenze uživatele

Dokoukal jsem jen kvůli Parminder Nagra. Jinak děj příšerně překombinovaný a naprosto nevěrohodný. Udatná modelka sestoupí z přehlídkového molav a vyšetřuje v podsvětí vraždu, kterou údajně spáchal její bratr v lokacích podobných americkému Bronxu a rozkryje mnoho dalších kriminálních činů - nitky směřují až do nejvyšších politických kruhů. James Bond má novou pomocnici. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Michael Socha a Kaya Scodelario se setkali už v roce 2010 při natáčení filmu Shank (2010), který také zachycuje spory londýnských gangů. (FaiThe)

Reklama

Reklama