Reklama

Reklama

Slash-in-the-Box

všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie / Horor / Thriller
USA, 2011, 5 min

Recenze (7)

juta 

všechny recenze uživatele

Atmosféra je celkem dobrá, i hudba a všelijaké zvuky, jen krapet nedotažené, i po fyzikální stránce a vyděšené herečce její vřískot neuvěříte. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Musim se konečně dokopat k tomu vzít kameru a vrátit se k natáčení.Když vidim kolik trapnejch a mizernejch malinkejch hororů vzniká, dodává mi to motivaci zkusit připravit něco, co takovýhle zbytečnosti musí jednoznačně strčit do kapsy.Protože tohle bych natočil i bez přípravy s prstem v prdeli.30%. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Muž přinese domu starožitnou hrací skříňku, ze které vyskakuje známý „Jack-in-the-box“. Jeho žena však není z dárku moc nadšená a tak jdou spát. V noci se však z kuchyně začne linout ona hudba a…Ucházející délka nám nabídne průměrnou podívanou, okořeněnou o několik „lekaček?“ z nichž ta poslední stojí za to – herecké výkony rovněž nejsou vyloženě špatné, jen tvůrci si mohli ještě trochu více pohrát s vylepšením atmosféry. I tak je tahle jednohubka celkem stravitelná. ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

Hrací skříňka se známou veselou melodií, padající balónky, hezká kamera, tuctový hudební doprovod, sekaná, účelný a nečekaný lekačky, příjemně mrazivá atmosféra... ale blbý konec, který zkazil celý dojem. Škoda. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená báchorka o jedné ďábelské hrácí skříňce. Potěší pár povedených lekaček, závěrečná scéna a naštěstí i čtyřminutová délka ;-). ()

Reklama

Reklama