Reklama

Reklama

Vampireland

  • USA 6th Extinction, The
všechny plakáty

Obsahy(1)

Během jediné noci přestalo existovat lidstvo, jak ho známe. Upíři dostali svou šanci a během pár hodin si podmanili celou planetu. Na pozadí těchto strašlivých událostí se odehrává příběh čtyř lidí, kteří se nikdy dřív neviděli, ale teď se budou muset na sebe naprosto spolehnout a spolupracovat, aby v tomhle pekle přežili. (topr harley)

(více)

Recenze (2)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokud máte rádi upírské horory, nenechte si filmem „The 6th Extinction“ kazit chuť. Prostě za to nestojí. Trochu je mi líto kluků a holek, kteří na tom dělali, museli tomu věnovat úsilí, čas a asi i peníze, aby nakonec přišli s něčím, co je sice jejich dílem, ale docela by mě zajímalo, jestli jsou s tím sami spokojeni. Já bych jako autor asi nebyl a nevím, jestli bych to dal na YouTube. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová haluz o vypuknutí upírskej epidémie a konci sveta ako ho poznáme. Zo začiatku to síce vyzeralo hrozne, miestami až nepozerateľne, ale približne po pol hodine, kedy sa v meste začal zabávať takmer nezastaviteľný upír s bielou holou hlavou sa to vcelku rozbehlo. Počet postáv sa scvrkol na niekoľko jedincov a tí si zahrali taký béčkový survival, v ktorom sa objavilo zopár fajn nápadov i scén, ale celkovo sa to nejako nedokázalo prebudiť. ()

Reklama

Zajímavosti (3)

  • Natáčení filmu probíhalo v Ypsilanti. (topr harley)
  • Film se odehrává ve fiktivním městě Harper's Grove, ve kterém se odehrává většina filmů Johna Vincenta. (topr harley)
  • Všechny speciální efekty měl na starosti Matt Cash. (topr harley)

Reklama

Reklama