Reklama

Reklama

Pavilon

(festivalový název)
  • USA Pavilion
všechny plakáty
Trailer
USA, 2012, 68 min

Obsahy(1)

Max, tichý a neklidný patnáctiletý chlapec opouští město na břehu jezera a stěhuje se za svým otcem na arizonské předměstí. Film se line nekonečnými letními dny, zatímco děj se mění prostřednictvím řady vzájemně propojených postav. To, co začíná v poklidném, svěžím a bezpečném prostředí, končí v drastickém, drásavém chaosu. (Fresh Film Fest)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

Traffic 

všechny recenze uživatele

Řídícím principem tohoto filmu je pohyb. Kluci jezdí na skejtu, na kole, plavou, chodí v přírodě. Max se stěhuje se svým otcem na jih. Pavilon nemá jednoho hlavního hrdinu, jehož ucelený příběh by vyprávěl, ale asociativním způsobem sleduje několik teenagerů, na které se postupně napojuje. Film je kombinací van santovsky lyrizované, vyprázdněné narace a malickovského impresionismu, kdy je mozaika prázdninového života skládána ze střípků jednotlivých zážitků. ()

Galerie (1)

Související novinky

Fresh Film Fest začíná již ve středu

Fresh Film Fest začíná již ve středu

28.08.2012

Fresh Film Fest nabídne od 29. srpna do 2. září téměř 120 filmů. Proběhne v kině Světozor, Kině 35 – Francouzském institutu, FAMU, Studiu Béla – Maďarském institutu, a také pod širým nebem v… (více)

Reklama

Reklama