Reklama

Reklama

Morsure

  • USA Bitten
Krátkometrážní / Horor
Francie, 2007, 13 min

Obsahy(1)

Mladá žena uniká pred svojim šialeným manželom. O pomoc požiada obyvateľov neďalekého domu v susedstve, ktorým rozpovie svoj hrôzostrašný zážitok. Je ale všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá? (*CARNIFEX*)

Recenze (8)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladá žena uniká pred svojim šialeným manželom. O pomoc požiada v neďalekom susedskom dome, kde rozpovie svoj hrôzostrašný zážitok. Je, ale všetko tak, ako sa na prvý pohľad zdá? Morlet si vďaka "Home Sweet Home", "Mutants" a tohto kraťasu zabezpečil moju plnú pozornosť. No som zvedavý čo "vyvedie" najbližšie - 85%. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Povedený krátkometrážní horor z Francie, který provází od začátku dobré napětí a dokonalá atmosféra. Něco podobného bych si nechal líbit i jako celovečerní snímek.. 8/10 = 85% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela solidní francouzský kraťas, který stojí za to shlédnout. Ze začátku se zdá, že půjde zase jen o obyčejnou honičku v lese, kdy týpek z brokovnicí nahání bezbrannou ženskou, ale jak sami uvidíte zvrhne se to v parádní zombie-hororovou podívanou. Nestvůra na konci je jakýmsi mixem zombie a mimozemského tvora s chutí po čerstvém masíčku. Škoda jen, že většina krvavých scén se odehrává v přítmí, ale alespoň atmosféra neztratila své kouzlo. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Človek aby sa bál susedov. Alebo kde nepomôže kosa, tam sa využije kladivo. Rázny, stručný a pre divákov obetavý. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

SPOILER! Velká škoda, že to není k sehnání v lepší kvalitě. Zpočátku to vypadá opravdu prachobyčejně, ale když chviličku počkáte, hodně rychle dostanete mega nášup v podobě nasraný zrůdy, která jakoby vypadla z Pachu krve, Pádu do tmy nebo Hory mají oči. Takže maska opravdu špičková a hlavně děsivá. Navíc to není jen tak leda jaká zrůda, ale pěkně agresivní poděs, který lítá po místnosti a rozbíjí lidem hlavy o zem. Stopáž díky skvělé a zběsilé akci uteče jako voda a já jsem fakt velice spokojená, protože je to atmosferický as fuck. Klidně bych radši i delší stopáž. ()

Taron 

všechny recenze uživatele

No docela slabota. Začátek vypadal dost slibně, ale pak se to zvrhne do nudné bitky se zombíkem, což myslím, že u krátkých hororů jde o něco víc, než jen o neoriginální akci. Navíc některý scény byly spíš úsměvný než strašidelný. ()

Reklama

Reklama