Reklama

Reklama

Geokjungmaseyo, gwishinibnida

(seriál)
  • Jižní Korea 걱정마세요, 귀신입니다 (více)

Obsahy(1)

Moon-Ki sa po nehode prebudí v nemocnici a nemôže si spomenúť na vlastné meno, rodinu ani na to, kde žije. Prostredníctvom odtlačkov prstov sa dozvie, ako sa volá a kde býva. Vo svojom dome sa prebudí uprostred noci a vidí ženu, ktorá sa na neho pozerá. Moon-Ki je presvedčený, že žena je len jeho ilúzia spôsobená nehodou. Neskôr, keď Moon-Ki navštívi hrob spolu s duchom, uvidí fotografiu zosnulej. Zosnulá osoba však nie je nik iný než spomínaný duch! (ČSFD)

(více)

Recenze (11)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

84% ■ Svěží a smutné. Souhlasím se sniperem18, že to má rekodně krátký úvod (během úvodních několika minut je muž sražen autem, utrpí ztrátu paměti, navštíví ho duch krásné dívky a je propuštěn z nemocnice). Postupně (a za asistence dotyčného ducha) si vybavuje kým je, hledá jejího vraha a odhaluje momenty společné minulosti. Možná jsem až příliš hleděl na krásnou tvář Park Shin-Hye, ale více lidmi zmiňovanou televiznost (jedná se o televizní film) jsem neregistroval. ■ Upozornění: Trochu jiný závěr, než by člověk čekal. Délka filmu: Něco přes 70 minut. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=S2VxnZbI2Bk ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nemohu popřít, že v jádru je to pěkný příběh, ale strašně mě iritovalo to zpracování, které degraduje kvalitu celého filmu. Navíc je soundtrack u některých scén použit z filmu K-pax, od autora E. Shearmura. Tohle je promarněná šance, kdyby to dostalo zelenou jako klasický film, bylo by to mnohem lepší. I když se tu mnohým při pohledu na Shin-hye nadouvá poklopec, tak já musím hodnotit jako celek a ten mě malinko zklamal, hlavně díky zpracování. Těsně, ale přeci je to podprůměr. ()

Reklama

jauzdu 

všechny recenze uživatele

Trochu by člověka mohla mrzet ta televizní rozpracovanost, ale jinak zážitek nad očekávání. Neotřelý námět a velice sympatické postavy. Doufám, že jednoho dne se stejného tématu chopí jeden ze zručných korejských režisérů a zpracuje ho k dokonalosti a přidá správný úhel komediálního nadhledu. Musím pochválit výběr obou hlavních představitelů. Tae-gyu Bong věčně profilován jako vedlejší komediální role naprosto dokázal, že může odehrát i roli hlavní a to vážnou. Pokud by se zbavil ňoumovského účesu, tak s přehledem může převálcovat většinu hezkých tvářiček Koreywoodu. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Předvídatelnost a přespříliš televizní vzezření - to jsou jediné dvě slabiny tohoto jinak svěžího a příjemného počinu. Škaredý hlavní hrdina a krásná dušice (nebo duchna? jak se sakra říká samičce od ducha?) spolu dobře kontrastují, hudba skvěle podbarvuje a vůbec... takovýchhle odpočinkových filmů by mělo být víc. 70% ()

Vardara 

všechny recenze uživatele

Tedy, tak trochu mě zmátla délka tohoto dílka a dodatek v závorce „seriál“ (což bylo na více filmových stránkách). Chvíli jsem hledala, a když jsem nic kloudného nenašla, tak jsem to zhlédla. Hned na začátku se to rychle rozjíždí a my jsme okamžitě vhozeni do děje. Příběh je příjemný a diváka neustále nechává na vážkách, kdo že vlastně asi tak bude ten vrah. Žádná postava tu nepůsobila protivně, takže solidní tři hvězdičky. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama