Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o lásce a manželství nás zavádí do Londýna, kam přijíždí Američan Ben jako scenárista populárního sitcomu Tedford Gate. Jeho hvězdou je atraktivní americká herečka Carly, která poté, co neuspěla v Hollywoodu, se usadila v Londýně s manželem Allenem, který je producentem pořadu. Pracuje v něm i půvabná francouzská maskérka Fiona, která by se podle Carly skvěle hodila pro Bena. Dívčin šarm skutečně udělá svoje a starému mládenci se z něj zatočí hlava. Jenže jak ubíhá čas, je zřejmé, že jsou k sobě mnohem víc přitahovány dvojice Carly - Ben a Fiona - Allen, nikoliv obráceně. Situace se rozuzlí v ryze anglickém stylu v hotelu na pobřeží a zdá se, že všichni aktéři milostného čtyřúhelníku jsou šťastní i spokojení. Jenže pak Fiona dostane nabídku pracovat v Římě a Carly objeví novou cestičku do Hollywoodu (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

eileen 

všechny recenze uživatele

Četla jsem recenze na tento film před jeho shlédnutím, ale nechtěla jsem jim věřit. Měla jsem! Film by mohl nabídnout spoustu komických situací, ale kdybych si to nepřečetla, vůbec bych nepochopila, že to je komedie. Kdyby tam nehrál jednu z hlavních rolí Colin Firth, vůbec bych to nedokoukala a ty dvě hvězdičky patří jen jemu. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Mike Binder si napsal, zahrál hlavní roli a zrežíroval film rádoby ve stylu Woodyho Allena. Pozval si k tomu svého kamaráda Colina Firtha - a to bylo taky jediné, čím tento film dokázal zaujmout..... ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama