Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě, že stopáž této "komedie" není nijak přehnaně dlouhá. Pak by sledování bylo jedině za trest. Měla jsem nutkání to několikrát vypnout. Takže jsem jen čekala jak to celé dopadne. Nejsem ta správná cílovka, na kterou je tento film zaměřen. Jednou bohatě stačilo. Stejně si večer nebudu pamatovat, co jsem to vlastně viděla. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEJSOU JENOM NAROZENINY, TOHLE JSOU TVOJE 21. NAROZENINY. TOHLE JE DEN , KDY SE STANEŠ MUŽEM. TOHLE JE DEN KDY KAŽDÉMU VYHAZOVAČI, KTERÝ TĚ KDY ZASTAVIL, MŮŽEŠ ŘÍCT: JO JASNĚ, JÁ VÍM, VYPADÁM JAKO 9 LETÁ ČÍNSKÁ HOLKA, ALE HÁDEJ CO, DNES MI JE 21!“...... /// Malá žlutá děvka má jednadvacet (sorry spoluobčané – to byla citace…). Hele, už dávno mi není ani 20, ani 21. Chápu, že ti mladí musej dělat píčoviny, než zabřednou do těch rodinnejch sraček, budou mít parchanty, nudnou práci, minivan… Ale nechápu, proč musím čumět na vrženou šavli jako v nějakým Matrixu (jako zpomaleně…). To pobavilo koho? (kurva nestyď se a napiš mi!) Scénárista zřejmě zavzpomínal, jak se kdysi vožral. Nebo spíš, jak viděl někoho vožralýho (škoda, že ten čurák neviděl mě, třeba …). Story pro huberťáky, kteří nemaj svoje zážitky (tak to vás lituju, že musíte čerpat z týhle píčoviny!). Většinu času tupě civím a nechápu (zlatý Movie 43!), co jako má bejt zábavný na prodírání se mezi chlastající, pařící a řvoucí mládeží? Paka maj zážitky a já chcípám nudou! Von ten příběh totiž nemá koule! To snad musí pohřbít i zlatá americká mládež. Ale pozor! Ti kluci mě neserou – jen mi jsou totálně u prdele! Jednou pro vždy – my starší chodíme pařit do Vegas! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po prochlastaný noci mám na prdeli vysmahlý "EΖΩ". 2.) Do baru vlejzám s pokřikem ,,KDE JSOU BÍLÝ ŽENSKÝ!“. 3.) Na mejdanu se bavíme požíráním tampónů (jako vložek vole). 4.) Thx za titule ,,playstick3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Teda řeknu vám, že se občas někdy taky napiju a někdy to dokonce i přeženu, ale tady před kluky klobouk dolů. Během noci vyžerou neskutečné množství alkoholu a jsou úplně v pohodě. Docela rád bych se kouknul na zoubek co to vlastně měli a kolik voltů to mělo. Když jim svěřený Číňan je absolutně na plech, že chčije po lidech. Film je přehnanej a určitě není vtipnej. Akorát divák čeká na to jak to celé dobře dopadne. Jeden si najde holku, druhý dělá bordel a třetí začne znovu studovat. PS: Druhý film za sebou, kde Asiat mluví stejně a vlastně se i chová stejně. Je to jen náhoda, nebo Chau a Jeff Chang jsou vlastně zcela stejné postavy? ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Na hovno. Sledovat hodinu a půl jak dvojice podivných, nesympatických kokotků tahá domů ožralého, slizkého ťamana, aniž by zavadili o vtip a nedejbože legraci, je dokonalou podívanou pro Assbookové drsoně 13 & bellow, co si v životě párkrát cucli akorát tak fotrovy Alpy na artritická kolena, mluvili pak sprostě na svého plyšového Džustýna Bíbra a dělali s jeho vycpaným mikrofónkem obscénní gesta. ()

snob

všechny recenze uživatele

30% Američanů navštěvujících vysoké školy je negramotných. Jakýsi skutečný průzkum. Ne, že by neuměli číst, jen nedokážou porozumět čtenému. Ve filmu Na šrot jich uvidíme celou plejádu. Gramotnost bychom spolkli leda japonsky laděnému Jeffovi, ale jen protože máme zafixované, že Japonci jsou výjimečně inteligentní. Dle ukazatelů budeme ovšem sledovat spíše výjimku potvrzující pravidlo. Negramotní ve filmu budou všichni. 30% amerických vysokoškoláků je negramotných, film si na sebe tedy vydělá s přehledem. My bychom se měli zaměřit na něco sofistikovanějšího a ne plnit peněženky někomu, kdo si chce jen vydělat, ne za to člověku předat hodnotu. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • François Chau (Dr. Chang) si rovnomennú úlohu zahral aj v seriáli Nezvestní (2004). (m.a.t.o.)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)

Reklama

Reklama