Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (229)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TOHLE NEJSOU JENOM NAROZENINY, TOHLE JSOU TVOJE 21. NAROZENINY. TOHLE JE DEN , KDY SE STANEŠ MUŽEM. TOHLE JE DEN KDY KAŽDÉMU VYHAZOVAČI, KTERÝ TĚ KDY ZASTAVIL, MŮŽEŠ ŘÍCT: JO JASNĚ, JÁ VÍM, VYPADÁM JAKO 9 LETÁ ČÍNSKÁ HOLKA, ALE HÁDEJ CO, DNES MI JE 21!“...... /// Malá žlutá děvka má jednadvacet (sorry spoluobčané – to byla citace…). Hele, už dávno mi není ani 20, ani 21. Chápu, že ti mladí musej dělat píčoviny, než zabřednou do těch rodinnejch sraček, budou mít parchanty, nudnou práci, minivan… Ale nechápu, proč musím čumět na vrženou šavli jako v nějakým Matrixu (jako zpomaleně…). To pobavilo koho? (kurva nestyď se a napiš mi!) Scénárista zřejmě zavzpomínal, jak se kdysi vožral. Nebo spíš, jak viděl někoho vožralýho (škoda, že ten čurák neviděl mě, třeba …). Story pro huberťáky, kteří nemaj svoje zážitky (tak to vás lituju, že musíte čerpat z týhle píčoviny!). Většinu času tupě civím a nechápu (zlatý Movie 43!), co jako má bejt zábavný na prodírání se mezi chlastající, pařící a řvoucí mládeží? Paka maj zážitky a já chcípám nudou! Von ten příběh totiž nemá koule! To snad musí pohřbít i zlatá americká mládež. Ale pozor! Ti kluci mě neserou – jen mi jsou totálně u prdele! Jednou pro vždy – my starší chodíme pařit do Vegas! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Po prochlastaný noci mám na prdeli vysmahlý "EΖΩ". 2.) Do baru vlejzám s pokřikem ,,KDE JSOU BÍLÝ ŽENSKÝ!“. 3.) Na mejdanu se bavíme požíráním tampónů (jako vložek vole). 4.) Thx za titule ,,playstick3“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tohle se nikdy nestalo....... Inspirace trilogií o "Pařbě" je na místě a využitá v mnoha momentech. Ale jsem zvědav, co a jak nového bude v opilosti použito a jak se s tím tvůrci vypořádají. CITÁT - Dobře, jdeme, ale jen na jedno pivo......... Nechutné chcací a blicí scény ubírají příběhu jednu hvězdu a to bez okolků. CITÁT - Všechno bude dobrý, jen ho odtáhneme domů.......no jo, ale kde to jsme?.........kde bydlíš,......Doma!!........ Cameron Diaz je Hispánka? Moc se mi líbila ve Shreckovi......... Hudba mi nesedla, ale pár dobrých momentů se tu dá najít. Například bizon nebo Náčelník. Normální průměr. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Projekt X byl překvapením, u kterého se dokázal pobavit každý, komu ještě neodzvonila hrana, nemaká v kolbence za deset, aby mohl nakrmit svoje dva nevděčný sráče a upocenej, s pleškou a mastnejma rukama vod pečenýho bůčku potom fuňet na bedrech svojí tlustý manželky s křečákama a taky každej, kdo má i v pokročilejším věku chuť žít a všemu tomuhle se i na starý kolena vyhnout.Po vzoru projektu vznikla i tahle solidní oddychovka, kdy parta mladejch amíků zažije jednu šílenou noc.Není to tak zábavné a kadence vtipů není tak ostrá jako u Projektu, pořád je to ale výborná oddychovka na propršený odpoledne, pořád se něco děje a film má tempo, vtipů je dost a když zrovna scénárista nemá extra nápady, není to hlavně trapné, alespoň je to úsměvné.Hlavní představitelé jsou uvěřitelní a celej film je perfektně odehranej, není to taková zábava a přišlo to po úspěchu Projektu přeci jen moc brzo, pořád je to ale v rámci US komediální produkce nadprůměr a dle hodnocení hádám, že spousta zvás si dneska votevře jednoho chlazenýho Braníka a pujde se vyfuňet na kejty svojí manželky.K větší radosti mě tam chybělo víc koziček a námrdovější finiš, ale nenudil sem se a navíc sem dostal chuť vypadnout někam na párty a ožrat se jako dobytek.Nenáročná oddychovka která nemá u zdejších pseudointelektuálních hnidopichů a vidláků šanci uspět.60%. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tři borci na vejšce si vyrazí na mejdan a rozjedou to. Jsou tam ženský, chlast, sprosťárny, lehké drogy, snaha o vykreslený americké univerzity jako nejsvobodnější instituce ve vesmíru. Zábava je to ale průměrná, všecky díly American Pie (a to včetně těch videofilmů) jsou mnohem lepší a vtipnější. 60% ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Film mi docela připoměl Projekt X, u kterého jsem se dost bavil. Je to podobné, rozdíl je v tom, že v "X" se vše odehrávalo na párty v domě a na zahradě, kdežto zde, se jedná o nahánění zkaleného asiata po městě. K tomu si připočtěte moře zážitku a různých událostí při onom nahánění. Za mě 4 hvězdy. Bavil jsem se a užil jsem si to. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)
  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama