Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Taková hodně slušná odreágovačka, u které se sice 90 minut v kuse nesmějete, přesto se ale nasmějete hodně. Filmu dosti škodí první zhruba půl hodinka, kdy vtipu je téměř minimum, poté však krásně nabere na obrátky a začne ta pravá zábava. Konec je hodně povedený happy end, který sice v normálním životě nemožný, ale koho to zajímá. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Typická americká komedie o mladých klucích, kteří se chtějí vožrat. Takových komediíí bylo natočeno mnoho a musím přiznat, že prvních 20 minut jsem měl pocit, že se nic nového nedozvím, že to je pořád opakování toho samého. Ale poté mě to fakt začalo bavit, začal jsem se smát a nakonec jsem si ten film užil. Dávam 3,5* ()

Reklama

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

johnywalker 

všechny recenze uživatele

I přes snahu o originální pojetí, mám pocit, že jsem to už někde viděl. Děj tak nějak znáte aniž byste o tom předem někde četli nebo slyšeli. Překvapí vás maximálně dvakrát za hodinu a půl a vtipem snímek taky zrovna neoplývá. Ani tak, ale nemohu dát horší hodnocení než 3*, protože je to klasická oddychovka, která se rozhodně nestane kultovní záležitostí, ale zaujme... ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

21 and Over je podobný bordel ako Projekt X. Miles Teller si zahral tu aj tam a rovnaká porcia chľastu, dievčat s mini sukňami a sprostých teenegerov je aj tu. Jediné v čom je rozdiel je príbeh, ktorý je tu jasné lepší a zaujímavejší aj keď sa nejedná o nič zložité. Pokial máte radi ten štýl, tak rozhodne odporúčam, srandy je to v celku dosť a príbeh tiež ponúka zaujímavé momenty, ktoré občas prekvapia. 70% - 3* ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • Byla natočena i čínská verze filmu, jejíž natáčení probíhalo ve městě Linyi v čínské provincii Shandong. (Terva)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama