Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před důležitou zkouškou z medicíny Jeffa navštíví jeho dva nejlepší kamarádi, aby s ním oslavili jeho jednadvacáté narozeniny. Přestože Jeff nemá na párty náladu, nakonec souhlasí, že na jeden drink zajde. Zábava se ovšem zvrhne a večer se vymkne kontrole. Započne přehnaná párty plná alkoholu, sexy vysokoškolaček, okořeněná jedním vzteklým býkem. Dokážou Jeffovi kamarádi svého parťáka vystřízlivět před důležitou zkouškou? Za pokus to stojí! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (229)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Nechápu ten hejt tady, Našrot je totiž překvapivě vpohodě teen party drunk komedie, která určite není bůhvíjak objevná či inovativní, ale svůj účel bez problému splní. Hlavní herecká trojka je fajn, jsou to známé a sympatické tváře a celý děj je až nečekaně uvěřitelný a “nepřestřelený”, ale zároveň dost zábavný a vtipný. Má to hlášky, má to humor, sprostost i základní scénáristickou kostru a výsledkem je jedna z těch lepších subžánrových komedií, které jsem měl možnost vidět. Příjemná vypínačka. ()

snob

všechny recenze uživatele

30% Američanů navštěvujících vysoké školy je negramotných. Jakýsi skutečný průzkum. Ne, že by neuměli číst, jen nedokážou porozumět čtenému. Ve filmu Na šrot jich uvidíme celou plejádu. Gramotnost bychom spolkli leda japonsky laděnému Jeffovi, ale jen protože máme zafixované, že Japonci jsou výjimečně inteligentní. Dle ukazatelů budeme ovšem sledovat spíše výjimku potvrzující pravidlo. Negramotní ve filmu budou všichni. 30% amerických vysokoškoláků je negramotných, film si na sebe tedy vydělá s přehledem. My bychom se měli zaměřit na něco sofistikovanějšího a ne plnit peněženky někomu, kdo si chce jen vydělat, ne za to člověku předat hodnotu. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Buď jsem já tak starý anebo to byla taková ptákovina, přikláním se k tomu druhému punktu. Hangover omladina zlihala, nemnělo to dost výrazných momentu, které by člověka upřímně (ehm) rozesmáli, spíš taková, klasická, americká trapárna... nemůžu se zbavit pocitu porovnávaní s Hangover, který byl svým způsobem výtečný. 21 and Over je průměr (relativný) a níž. Herecké osazenstvo prohrává, kde se dá a celkově to stoji za ho*. Na tak pseudomasturbantní koment jsem se musel napít. 2/10 ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Opäť jedna z amerických teenagerských komédií o chlaste ,ženských a ešte raz o chlaste. Nič nové pod slnkom, 21 & Over zapadá do šedého priemeru bežných komédií, nemá čím prekvapiť a tentoraz som nepostrehol ani jednu scénu, ktorá by mi stála za to si ju zapamätať. Po prvé : nieje možné, aby 20 ročný chalani toľko vypili a v podstate im nič nebolo (samozrejme okrem Jeff Chenga) A po druhé : stále neverím, že toľko udalostí sa môže stať za jediný večer. A prečo až 3 hviezdy? Pretože sú aj väčšie, stupídnejšie sračky. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Jak je pochcal xD A teď to nemyslím obrazně. Vždy, když se tam objevil Chon, tak to byla prdel. Škoda, že 90% filmu ho jen táhnou a on nedělá vůbec nic. Zbytek herců a celej ten příběh byl totálně na nic. Tohle už jsem viděl miliardakrát a prostě už mě to nebaví. Kdyby to bylo alespoň vtipný, ale ono se tam vlastně vůbec nic nedělo. Upřímně nic jsem od tohoto filmu nečekal a taky jsem nic nedostal. Jen jednoho vtipnýho ťamana, který většinu filmů spí. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (8)

  • V čase uvedenia snímky do kín bol Justin Chon (Jeff Chang) v skutočnosti o desať rokov starší ako postava, ktorú si zahral. (m.a.t.o.)
  • Justinu Chonovi (Jeff Chang) bylo v době natočení filmu již 32 let, ve filmu ztvárnil postavu, které bylo čerstvě 21. (Sancoo)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama