Reklama

Reklama

Krvavé peníze

Obsahy(1)

Nejobávanější bojovník Shaolinské dynastie v Číně Zheng Zhou, kterému zavraždili rodiče a unesli sestru, se dá na drogy a zločin, což ho téměř zabije. No najme si ho hongkongská Dračí triáda, která se spojila s kolumbijským drogovým kartelem, aby přenesli dvě tuny kokainu z Miami do Austrálie a Číny. Kartel však drží jako rukojmí členku rodiny triády a Zheng Zhou ji má osvobodit a Kolumbijce zlikvidovat ... (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Co sa tyka pristupu, tak je to dokonaly opak sympatickeho nizkorozpoctoveho becka Forced to Fight. Tvorcovia Forced to Fight vedeli, ze maju takmer nulovy rozpocet a tak sa svojim financnym moznostiam snazili film po kazdej stranke prisposobit, aby to co si mohli dovolit bolo na najvyssej urovni. Experti ktori stoja za tymto skvostom, sa snazili aby ten ich 2 megovy amatersky film vyzeral ako co najväcsi blockbuster. A tak tam kazdu chvilu nieco digitalne vybuchuje s efektami jak z 20rocnej PC hry, prestrelky obsahuju take vtipne iskricky ktore maju predstavovat zasahy a herci hraju namachrovanych frajerov takym spôsobom akym deti na zakladnej skole predvadzaju svojich hrdinov z filmu ktory prave videli. Jedna hviezdicka je len za obcasnu celkom slusnu bitku. Ale ani kvôli tomu nema cenu stracat cas s tymto skvostom. P.S. A Gordon Liu je v tom filme rovnako ubohy ako jeho anglictina. 3/10. ()

Reklama

Vykuk odpad!

všechny recenze uživatele

Všichni jsou tak drsní, až je to komické, bojové scény jsou příliš hrané, nedotažené, jde vidět, že to prostě nebolí. Nejdřív borec řve jak prase na zabíjačce a pak do sebe nechá kopat, jako po lobotomii, přitom technicky by to nebylo špatné, jen to prostě doladit. Hlavní "hrdina" by se hodil spíš na roli záporáka, moc mi ten herec nesedl. Nečekal jsem nic inteligentního, ale znám spousty chytlavějších mozkovýplachů:) Jediné plus jsou pěkné asiatky:) ale to je na 1 hvězdičku málo:) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Akční choreografickou stránku snímku si na starost vzal zkušený hongkongský kaskadér a akční choreograf Jack Wong (Happy Magic (2011), Nightfall (2012), Sleepwalker 3D (2011)). Zastupoval dokonce některé herce během natáčení nebezpečných kaskadérských scén. Jediným, kdo si jeho služby nevyžádal ani v těch nejnebezpečnějších situacích, byl hlavní filmový představitel Zhou (Zheng, Dead Sign (2012)). Ten spáchal na vlastní pěst veškeré bojové i akrobatické scény. Pro herce, přezdívaného "nový Bruce Lee", je snímek vůbec první velkou zkušeností. (Conspi)

Reklama

Reklama