Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Co by se stalo, kdyby popelka nebyla dívka, ale chlapec? Charlie je sirotek, jenž žije s nevlastním otcem a s nevlastními bratry. Není ale jen tak obyčejný chlapec. Je velmi talentovaný zpěvák a skladatel. Nemá to snadné, přivydělává si tancováním a zpíváním na ulici. Vše se ale změní, když poznává slavnou zpěvačku Kadee, dceru hudebního magnáta. Splní se Charliemu sen stát se úspěšným zpěvákem? (Reesam)

(více)

Recenze (5)

Reesam odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý, ale typická Disneyovka, jen s tou změnou, že je to od Nickelodeonu. Písničky fajn, ale tím to končí :). ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Další verze z Popelek tentokrát naruby. Chlápek zpívá na ulici a chce být slavný ženská zpívá v televizi a slavná je on se zaměstná u nich v labelu  jako uklízeč a jednou si tam zazpívá. Nějaký zvukař to nahraje a dá do éteru pak ho ta holka pozve na ples kde on zazpívá a ona ho hledá. Dobré písničky průměrný film ta černoška byla solidní a ten tanec na tom plese na to elektro byl podařený. 60 procent P.s. ta ženská byla hodně blbá věděla, že ten chlap byl bílý a měl hnědé vlasy a zve si tam na konkurz blonďáky , ženské, černochy. ()

anela.sydarap 

všechny recenze uživatele

Pohodový hudební filmeček, se slušnými písněmi. Myslím, že desetiletým se líbit bude. Připadalo mi to jako podádka o Popelce (v tomto případě spíš o Popelákovi) ze světa showbiznisu. ()

JUK_JANA 

všechny recenze uživatele

Variace na Popelku jako hudební film pro mládež. A místo pohádkové kmotřičky zvukař v podání Draka Bella (dabovaný Janem Maxiánem). ()

misikskorp 

všechny recenze uživatele

Je to dobré. Ne originální, ale dobré. Člověk si u takového filmu konečně odpočne. Dokáže nadhodit pohodovou náladu. ()

Reklama

Reklama