Reklama

Reklama

Rychlé peníze - prodej drog

  • USA How to Make Money Selling Drugs
Trailer 1

Obsahy(1)

Neuvěřitelně otevřená ukázka toho, jak se z pouličního prodejce drog může až překvapivě snadno stát vůdce drogového kartelu. Snímek How to Make Money Selling Drugs vás zasvětí do násilného, avšak velmi lukrativního drogového průmyslu. Dokument je natočen z pohledu několika bývalých obchodníků s drogami a nechybějí v něm ani rozhovory s advokáty Russellem Simmonsem, Susan Sarandonovou a Davidem Simonem (tvůrce seriálu "The Wire – Špína Baltimoru"). Film vám ukáže, jak rozjet vlastní drogové impérium, a odhalí korupci, která se skrývá za "válkou s drogami". (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (27)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JSTE NEZAMĚSTNANÝ NEBO ZASEKNUTÝ V NEPERSPEKTIVNÍ PRÁCI? JSTE BEZDOMOVEC NEBO ŽIJETE VE ŠPATNÉ ČTVRTI? POKUD SE VÁM NESPLNIL TEN "AMERICKÝ SEN" NEZOUFEJTE, MÁME ODPOVĚĎ.…“ /// Vítejte do hry – TOHLE JE VÁŠ PRŮVODCE! Netradiční dokument, díky kterýmu zjistíte, že trávou vyděláte víc, než prodejem cigár. Nebo chlastu. Poznáte, proč je důležitý obstát na ulici, líp pochopíte Práskače a třeba necháte zvítězit nad herák nad Kokainem. Fajnově udělanej a atraktivně podanej pohled na americkou válku proti drogám. Ti moudřejší se možná i zamyslej… /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Protože TRÁVA dělá přátele. 2.) Zajímá mě, ve který zemi je nejvíc vězňů. 3.) Thx za titule ,,pavlasx“. /// PŘÍBĚH **** ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Důsledná forma jakéhosi videoherního "návodu", jak si jednoduše vydělat prodejem drog a vystoupat po kariérním žebříčku od pouličního pěšáka až k provozování kartelu, tomuto dokumentu spíš uškodila: nadsázka nebyla zrovna patrná (natož využitá) a v moderním, dravém, MTV-like stylu se spousta informací jednoduše utopila. Až v závěrečné cca 1/4 se výrazně zvážnělo a tepání amerického systému, lijícího miliardy dolarů do nesmyslně persekuční "války proti drogám", přinutilo k zamyšlení. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No, kdyby to bylo takhle jednoduché, tak nikdo nedělá nic jiného. Pokud se budete dle tohoto průvodce řídit, tak dříve než si vyděláte nějaký ten melounek, tak budete doživotně odpočívat pár metrů pod zemí. Přesto je tento styl vyprávění docela miloučký. Tedy minimálně do doby, než jsem si všiml, že stále opakuje to samé. Jinak samozřejmě neříká vůbec nic nového. Jak tenhle byznys, nebo jak se to správně česky píše, funguje však tuší zřejmě úplně každý. Filmů s touto tématikou není vůbec málo. Navíc mám vše vyzkoušeno i z pozice vyšetřovatele v PC hře L.A. Noire, kterou tímto doporučuji. Takže si myslím, že kdybych neměl co ztratit, tak se můžu do tohoto byznysu s chutí zahryznout. Bohužel se musím přiznat, že jsem se u tohoto dokumentu místy dost nudil, což jsem naprosto nečekal. Slaboučké 3*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Co dělat pro to, abyste si vydělali pořádné peníze? Prodávejte drogy. Je v tom opravdu obrovský balík, že by se vám o tom nikdy ani nesnilo. Jen je s tím spojeno riziko, že se dostanete do vězení. Skvělá výpověď o tom, jaké to je drogy prodávat, jaké to je dostávat úplatky, za to, že nic nevidíte, a nakonec i jaké to je, snažit se dostat lidi, co se snaží s drogami obchodovat. Dokument se snaží mít více pohledů na věc, což je hodně dobře. Navíc jeho provedení je neskutečně cool, jsou zde celebrity, což může i mladým ukázat, jaký tenhle svět drogového dealerství, ale i jejich užívání vlastně je. Takhle se dělají zajímavé dokumenty, které něco řeknou! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Cynickým satirickým způsobem vykreslena epidemie drog v USA. Z této země , kde každý občan funguje jako jakási soukromá firma se za 50 let stala zdegenerovaná fašistická společnost. Jak bylo řečeno v dokumentu , obyvatelé USA tvoří 5% světové populace, ale 25% vězňů. Tzv. země svobody. Nevěděl jsem že, raper Eminem je feťák v dočasné abstinenci. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama