Reklama

Reklama

Berserk: Ógon džidai hen III – Kórin

  • Japonsko ベルセルク 黄金時代篇Ⅲ 降臨 (více)
všechny plakáty
Trailer 3

Obsahy(1)

Kumpanie Jestřába se bez Griffitha a Gutse skrývá v tmavých lesích a pod velením bojovné Cascy jen s vypětím sil vzdoruje královské armádě. Potřebné povzbuzení přinese návrat neohroženého Gutse a k obnovení původní síly má dopomoci osvobození uvězněného vůdce Griffitha. Výsledkem je trpké zklamání a složité dilema pro Cascu. Sled událostí ale vzápětí nabere zcela jiný směr, do hry se vrací talisman Behelit a o slovo se konečně rázně přihlásí démoni. Nastává temná éra, Griffith je postaven před osudové rozhodnutí a začíná věčný boj Gutse s přízraky – zrodí se Black Swordsman. (Dont)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (74)

Saraph 

všechny recenze uživatele

Původní Berserk na to šel mnohem lépe. V tomto třetím filmu by snad bez znalosti předlohy ani dost věcí nedávalo smysl. Zasekaná animace, divné pohyby úst, to už bylo v prvních dvou dílech, ale celková nezáživnost celé dějové linie, plus naprosto neodůvodněná H scéna (prostě jdeme na to) mě srazila na kolena. Měl jsem co dělat, abych se vůbec dostal na konec filmu. ()

Beznoh 

všechny recenze uživatele

Beztak jsou to pošahanci úchylný ty Japončíci. Jako vizuálně a emočně je to výborná podívaná, ale tohle už je na mě trošku moc. První dva díly mě bavily více, ale už je to moc impresionistický a zvláštním způsobem úchylný, ale smysl příběhu je pro mě dost zvláštní. Ale stejně si to alespoň tři hvězdy zaslouží, je to jedinečné dílo, určitě originální, nápadité i poutavé... ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Překvapení, velké překvapení. Celá trilogie je úchvatná, ale ten třetí díl, to je teda brutalita, doslova. Takový zvrat jsem opravdu nečekala, a moje srdcovka Griffith to celé rozproudil..Nehledě na to, že Berserk je anime, tak je to velice nelítostný příběh, a při spoustu záběrech jsem musela přivřít oči. Nebyla chvíle, u které bych se nudila, protože je to velice poutavý příběh o lásce zradě, přátelství, a pokoře. Závěr na mě působil trochu zmatečně, proto 8/10 Všechno mělo svůj smysl a to na mě zapůsobilo snad nejvíc!!! ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Doporučuji všem co mají rádi temnou fantasy a není jim odporná manga. Celá trilogie má vynikající atmosféru a zajímavě prokreslené charaktery hlavních postav. Poslední půl hodina byla naprosto psychodelická, ale zároveň začala časem trochu nudit. Kresba zajímavá i když nechápu, proč si Japonci libují v mužských postavách se vzhledem transvestitů. Pohled na Grifftitha ve mně občas vzbuzoval silně svíravé pocity. To jsou ale jen malé škraloupy na celkově vydařeném díle. Evropští i američtí tvůrci animovaných filmů se mají od Japonců co učit a já osobně bych si rád dal pokračování o osudech nezlomného Gutse, odvážné Cascy a démonického Griffitha. ()

Torako.chan 

všechny recenze uživatele

Závěr téhle luxusní trilogie byl tak šokující, že v závěrečné fázi mě to doslova zvedlo ze židle. Měla jsem z toho ještě týden flashbacky a kompletně to se mnou otřáslo. Jak jsem opakovala svým přátelům týden po tom co jsem to viděla: "To prostě bylo...no, to prostě bylo sakra hustý! To bylo něco neskutečnýho!" A tak to přesně je. Dlouho mě nic tak nenadchlo a zároveň nepobouřilo. Óda na krutost, symfonie o třech dějstvích? Proboha, Kubooka, ty seš fakt frajer! Ráda bych ti potřásla klepetem, protože toto jsem fakt ještě neviděla. Ta úchvatná animace! Ten bolestný krutý příběh dokonalého Griffita a ubohý konec nově zrozené lásky Gutse a Cascy! O: Divím se, že jsem vůbec schopná t tomuhle veledílu napsat tolik slov, jelikož po shlédnutí mi všechna slova došla. ;) Kdo neviděl, nežil. >:O ()

Galerie (40)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama