Reklama

Reklama

The Pig Who Cried Werewolf

  • Slovensko Tri prasiatka a vlkolak
Animovaný / Krátkometrážní / Komedie
USA, 2011, 6 min

Obsahy(1)

Tri prasiatka žijú spoločne v dome, ale Heimlich sa bojí, keď vidí, ako sa Vlk pohybuje neďaleko a začína sa správať naozaj zvláštne... (TV Markíza)

Recenze (7)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Úsměvná jednohubka ze shrekovského univerza o nadmíru paranoidním Heimlichovi a jeho společnících, kteří na vlastní kůži zakusí, že večeře může být nadmíru nebezpečná - obzvlášť, pokud mají být tito tři šprechtící čuníci součástí menu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Součást strašidelné kompilace Shrek's Thrilling tales. Vydařené dobrodružství tří prasátek a vlka. :) ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážny animovaný snímok "The Pig Who Cried Werewolf" je súčasťou kolekcie veselých strašidelných príbehov "Shrek´s Thrilling Tales". Do susedstva troch prasiatok sa nasťahuje nový obyvateľ, ktorý skrýva desivé tajomstvo. Jedno z prasiatok si je toho vedomé. Ale ďalšie dve mu nechcú veriť, že s ich novým susedom nie je niečo v poriadku. Berú jeho podozrenia a obavy na ľahkú váhu. Až do chvíle keď ich začne prenasledovať krvilačný vlkolak. ** ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Bonusové video ze světa Shreka, i když v tomto snímečku potkáme pouze vedlejší postavy (prasátka a vlka). Filmeček je ale velmi slabý, nejspíš je to tím, že tam chybí tahouni ze "Shrek-worldu" a také vtipnost je opravdu mizivá. Mezi 2/3 hvězdy, nejslabší dílo režiséra Trousdalea. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama