Reklama

Reklama

Warhouse

  • USA Armistice
Velká Británie, 2012, 80 min

Recenze (5)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Amatérsky horor o vojačikovi, ktorý je neurčitou silou uväznený v dome, z ktorého sa nemôže dostať. Tu prežíva každý deň +- to isté a vždy je nútený bojovať s nejakým zmutovaným kreténom, ktorý tu nabehne. Zvyšok dňa má potom voľno a môže rozjímať o tom, čo sa tu vlastne deje a z akého dôvodu. Nezáživne natočená, miestami až vyložene trápna a nezaujímavá nuda, ktorá nemá ďaleko k odpadu. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Člen elitní jednotky se probudí v opuštěném domě. Náhle zjistí, že zde není sám a že musí bojovat o život. Znova a znova, každý den se musí zabít sám, nebo zemřít. Jak se dny protahují na roky, tak izolace a nekončící násilí mu začne lést na mozek. Co za tím je, nebo jaká síla se za tím skrývá? Film má sice celekm stopáž 80 minut, ale i přes to je Luke Massey zatím málo talentovaná osoba aby mohl táhnout celej film a jako nováček totálně selhává. Film je většinou docela nuda a ničím novým nepřekvapí. Příště raději zase něco jiného. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Warhouse“ jednoduše neuspěl, protože prostě nemá diváka čím zaujmout. Příšera není z těch, na které by se dlouho vzpomínalo a její místo ve filmu je spíše symbolické. Herec v hlavní roli film sám prostě nedovede utáhnout, na to není dost dobrý a ani zajímavý. Takže z toho nakonec vychází podprůměrný film, který už ztrácel se scénářem, což ale nikomu z tvůrců asi tolik nevadilo. ()

ijera 

všechny recenze uživatele

Dve hviezdičky udelujem iba vďaka sympatiám ku hercovi Josephovi Morganovi a jeho dramatickému prejavu, avšak ani tento herec film nezachránil. Film som si ale pozrel dokonca. Páčila sa mi hudba, ale Bohužial moc hororová nebola ...efekty, ako z Céčkoveho filmu ( žiadne ). Démoni napádajúci hlavnú postavu mi pripomínali škriatkov z pána prstenov. Kamera taktieš dosť slabá už od samého začiatku odradzovala. Ešte štastie že si to preblikávanie (svetlo / tma) pán Massey po zvyšok filmu odpustil, inak by som to nevydržal. Téma filmu dosť podobná filmu ( Pokoj 1408). Neodporúčam pozerať. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Snímek se původně jmenoval Warhouse. (RoleModel)

Reklama

Reklama