Reklama

Reklama

Evangelion šin gekidžóban: Q

  • Japonsko ヱヴァンゲリヲン新劇場版: Q (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Shinji sa po štrnástich rokoch od tretieho impaktu dostáva z Unit-01 a zisťuje, že sa zmenil nielen svet, ale aj ľudia, ktorých poznal. Jeho nový známy Kawora mu vysvetlí situáciu, o ktorej všetci ostatní mlčali. Keď si Shini uvedomí, že tretí impakt vznikol jeho zásluhou, spoločne sa pokúsia vzniknuté škody napraviť. Nie vždy však ide všetko podľa plánu... (dodo669)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (23)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vizuálně asi nejvíce působivý ze všech tří filmů. Naprosto nechápu, proč má zde tak nízké hodnocení ... ale to je jen můj názor, že jo :) Velkou přidanou hodnotu vidim v tom, že se konečně dozvídáme něco nového, jelikož se děj odehrává 14 let po third impact a tudíž můžeme kouknout, jak to celé s našim světem dopadlo. Jak říkám, vizuálně našlapané a emocema přehuštěné dílko, které by bylo dobré vidět na velkém plátně. Z tohoto důvodu je dobré závidět japončíkům, kteří si to tak mohli užít ještě víc. Ale já doufám, že se právě tento film objeví v line-upu příštího Animefestu ! A je třeba započít tremor na příští film ! ()

honelnik 

všechny recenze uživatele

Ľudia sa tu oháňajú a ospravedlňujú mindfuckom, mindfuck väčšinou buď rozbíja pravidla filmového sveta, alebo nás nejakou novou informáciou núti prehodnotiť doterajší dej. To, že mi niekto oznámi, že dva sväté oštepy nie sú úplne správne sväté a 1. anjela oklamali, takze bol vlastne 13. anjel a Dvere Do GUF sa skoro otvorili, ale ich zavreli, nie je mindfuck, sú to len kecy ožratého bezdomovca. Je to fakt veľký bordel a hlboky prešľap po prvých dvoch filmoch. ()

Reklama

mcb 

všechny recenze uživatele

Přepálený mindfuck, který už nejenže neobohacuje původní vesmír, ale velmi násilně (ale také nesrozumitelně) ho překopává. Animace, stejně jako žánrové přechody (od mecha rubanice, přes psychologické drama až po filosofickou meditaci), jsou skvostné, ale i tak třetí přídavek k Rebuild of Evangelion působí značně zmateným a nevyrovnaným dojmem. Jsem zvědav s čím přijdou tvůrci ve finále, které už samo o sobě má více konců než je zdrávo. ()

fallanga 

všechny recenze uživatele

Většinou nehodnotím filmy, které nedokoukám do konce, ale v tomto okamžiku nevím, jestli mám chuť na další Evangelion. Viděl jsem půl hodiny a už vím, jak přesně bude ten film probíhat. Bude to hodina a půl plná otázek a pochybností, hodina a půl nevědomosti, hodina a půl naděje, že na konci bude vše vysvětleno a pak frustrace z toho, že na konci nebylo nic vysvětleno. Že jsem nenapsal vůbec nic o kvalitě filmu a o jeho ději? Správně, píšu můj komentář stejně jako scénáristé psali Evangelion. Právě jsem vám popsal co se dělo v mé hlavě oné půl hodiny. Co se dělo ve filmu není podstatné. Že to nedává žádný smysl? Na to mohu odpovědět pouze to, že sledování Evangelionu se hodně podepsalo na mé psychice. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Určite najslabší diel zo všetkých troch. Problém bol v tom, že film nepracoval s tým, čo bolo nové ale dej ostal zameraný na klasického Shinjiho, ktorý sa celý film ľutoval. Tvorcovia mali k dispozícií štrnásť rokov vývoja postáv na ktorých mohli vybudovať dej, ale oni nám radšej ukazujú celý čas tú jedinú postavu ktorá sa nezmenila – vlastne dve keď počítam aj Rei. Rozhovory s Kaworu ma moc nebavili. A celkovo to bolo o ničom – nič sa nevyriešilo, nič sme sa nedozvedeli o postavách. Začiatok bol jednoznačne najlepší a potom to išlo dolu vodou. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama