Reklama

Reklama

Dabbe: Bir Cin Vakası

  • Turecko D@bbe: Bir Cin Vakası (více)
Trailer

Obsahy(1)

Třetí pokračování hororu úspěšného tureckého režiséra Hasana Karacadaga, který se tentokrát rozhodl zamířit do vod turecké mytologie. Tento díl se zaměřuje na paranormální jevy. Život jedné obyčejné rodiny se totiž zkomplikuje ve chvíli, kdy jejich dům obsadí skupina nenávistných džinů a posednou jejich dceru. (topr harley)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

FromHell 

všechny recenze uživatele

Ďalší plagiát ala Paranormal activity,tentokrát z Turecka.Bohužiaľ tento film sa tak veľmi drží šablóny PA,že to je miestami neznesiteľné.Od A po Z je to celé ako cez kopirák,toto všetko tu už tisíc krát bolo a je to vážne otrepané!Nepomohlo ani miesto diabla použiť Džina a nezachránil to ani Islám a ani iné kultúrne bláboly. 40% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film nemá čím prekvapiť ani čo nové ponúknuť,všetko už niekde bolo ale hlavne to je turecká paranormal activity,veľmi sa drží tohoto filmu ako cez kopírku.Je to taký slabší Found Footage ktorí ma moc nezaujal.Ale čo nechápem je že načo tento film má dve hodiny,celkom stačilo cca 85min. a určite by to filmu pomohlo.Kamera bola v niektorých miestach neznesiteľne rozmazaná.Ľakačiek tam tiež nebolo veľa a celkoví dojem je veeeeeelká nuda.A to ma poser že film je zo skutočnej údalosti-všetko čo ste videli je skutočné no to určite.Chcel by som vidiet tie staršie dabbe len ich nemožem nejako zohnať ale dúfam že budu lepšie ale hlavne originalnejšie ako je tento. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ešte nedávno som chválil Hasana za skvelé kúsky ako Semum či D@bbe 2, ale teraz by som ho najradšej niekde nakopal za to, že plytve mojim časom. Zatiaľ čo jednotka bola aj napriek katastrofálnej technickej stránke aspoň celkom zaujímavá a dvojka takmer excelentná, čakal som parádne vyvrcholenie pekelníckej trilógie, a dočkal som sa veľkého hovna. Režisér totiž totálne odbočil od zabehnutej témy, ako keby nevedel, o čom má trojka byť, a tak nabehol na dvestotridsiatuôsmu variáciu na Paranormal Activity a podobné bláboly. Neskutočne nezaujímavý a opozeraný námet, ktorý ešte natiahol na dve hodiny, tak to je fakt trefa do čierneho. Ešte aj prvky found footage do toho, ale máločo ľakačiek, žiadne pekné duchárske zjavenia, jednoducho nič, len obrovská nuda... totálny krok vedľa. (Momentálne hodnotenie na IMDB tradične nesklamalo :-D) ()

Lougle 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Paranormal Activity. Od tohoto snímku jsem očekával horší kvalitu, ale opak byl pravdou. Málem jsem se po*ral strachy (pustil jsem si to pozdě v noci), a to jsem si myslel, že mě už nic jen tak nevyděsí. Tento snímek má poněkud laciný vizuál a celkově není příliž profesionálně zpracovaný.. to ovšem ale nakonec přidalo na autintečnosti. Film trvá téměř dvě hodiny, rozjíždí se pomaleji, ale baví od začátku do konce, ani vám to nepřijde jako dvě hoďky. Je tam dost zajímavostí o džinech, kletbách, a tak to budí takový trošku jiný dojem než americké horory s duchy. Atmosféra postupně stoupá a spolu s ní i napětí. Konec je dost psycho. Na tohodle rejžu Hasana z Turecka si dám pozor a už teď se těším na film Magi, který podle traileru bude asi tak minimálně 3x větší psycho než tohle dílko. 70% ()

Tormentor665 

všechny recenze uživatele

Já to vážně nechápu. Pustíme si americký nebo evropský současný horor s ne příliš vysokým očekáváním, párkrát se při něm lekneme a nakonec to uzavřeme tím, že to nebylo tak nejhorší. Podobné filmy tady pak amají většinou vyšší hodnocení, než tehnle do jisté míry exotický kousek, při kterém sereme strachy od začátku do konce. Režisér se tentokrát silně inspiroval japonským Noroi, který obohatil některými prvky z RECu nebo VHSky. Výsledek opět stojí za to, i když nemůžeme pochopitelně sázet na originalitu. Rovněž to není na plných pět, ale i tentokrát jde o princip. ()

Reklama

Reklama