Reklama

Reklama

Havran nezbeda

  • Česko Havran, malý rošťák (festivalový název) (více)

Nemecký animovaný film pre deti o malom havranovi s jednou pruhovanou ponožkou, ktorý vznikol na základe známych knižiek autorky Nele Moostovej a ilustrátorky Annet Rudolphovej. (RTVS)

Recenze (7)

majo25 

všechny recenze uživatele

Čo môže vzniknúť z putovania troch lesných kamarátov: nezbedného havrana, strachopudného barana a šibnutého medveďa? No, možno trocha tej zábavy, veľa klamstiev a veľa moralizovania. Animácia za veľa nestojí, vyzerá ako keby ju tvorili pre deti v materskej škole....Nemci trocha zaspali dobu. To, čo to všetko drží nad vodou je výpravný a drobnými dobrodružstvami vyplnený príbeh. ()

Elan1 

všechny recenze uživatele

Nezbedný havran Tento detský seriál ma veľmi prekvapil po prvom pozretí ma hneď zaujala predstava Havranieho lesa kde žijú malé zvieratá s ich učiteľkou pani Jazvecovou ktorá sa o nich stará. Postava havrana ako nezbedníka ma veľmi prekvapila lebo nemožno si na jeho charaktere nevšimnúť ako krásne vystihuje jeho hravosť a stálu túžbu po objavovaní. No a havranova ponožka je vždy jeho dobrým radcom. Preto dávam 4 hviezdy. ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Ale tak proč ne. Mě tohle dobrodružství jednoho nezbedného havrana, medvěda (který se zhruba v půlce filmu nechtěně zfetuje, teda pardon, přiotráví jedovatými bobulemi a tím se má starat o vtipné scény) a beránka sice bavilo hlavně na začátku a pak mě to začalo s další přibývající minutou stále více a více nudit. Ale je to milé, postavy jsou poměrně sympatické, příběh je na pohádku dobře vedený a jelikož je to vyloženě cílené na ty nejmenší, myslím. že u téhle kategorie uspěje a zaujme. Je to fajn, ale mě to nemělo moc co dát, snad kromě toho geniálně vymyšleného důvodu, proč Havran nosí tu jednu pruhovanou ponožku. 3* ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Moc milá pohádka s krásnou animací určená hlavně pro ty nejmenší. Příjemné postavičky ,vtip, akce a lehké napětí nechybí. A na závěr samozřejmě poučení pro děti, že se nemá lhát , že jedna lež na sebe nevleče deset dalších zbytečných lží. A klasicky - když se síly spojí, vždy se dílo podaří . Nejen mé děti, i já se ráda podívala :) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Přestaň se třást !!" - "Když se bojím, tak se třesu.." ;) Taky jsem si zkraje radši zpíval, protože jsem se bál další německé animované zrůdnosti, ovšem zbytečně.. Ute od Berlína se Sandorem od Budapešti šikovně kombinuje oldschoolovou 2D animaci s 3D CGI efekty v téhle rozkošné moralitce pro nejmenší diváky, odkazujíce se na disneyovského Medvídka Pú.. ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama