Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmovém příběhu hraje A. Delon člena gansterské bandy jménem Loulou, která pašuje do zahraničí uloupené diamanty, důmyslně ukryté ve fotoaparátech. Loulova nezletilá přítelkyně, která utekla z dětského domova je proto také podezřelá z loupeží v klenotnictvích. (MVanis)

Recenze (6)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Prvy film Delona Quand La Femme s´en Mele bol len znesitelny priemer, a druhy je uz o cosi lepsi, ale stale hranice siveho priemeru v ziadnom pripade neprekroci. Reziser Marc Allegret mi hovori leda tak hovno, a po tomto filmu tomu este dlho tak aj ostane. Film je dost mixom gangsterky s komediou, a tieto dva zanre nemam rad, ked sa miesaju. Samotny Delon sa objavi asi po 45 minutach, a aj to len na chvilu. Zaroven je myslim toto prve stretnutie Delona s Belmondom. No ale chvalabohu, ze Delon pokracoval v toceni dalej, takymto priemerom by velke meno v zivote neziskal. 66 % ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Mladá delikventka Virginie ( Mylène Demongeot ) sa zapletie s gangom pašerákov diamantov ukryté vo fotoaparátoch. Polícia ju zatkne, ale mladý inšpektor Morel ( Henri Vidal ) sa do nej zamiluje a ponúkne jej manželstvo. Stále si však myslí, že tajne pracuje pre gang, tak na ňu pripraví pascu... Kriminálna zápletka s vtipnými momentmi ťaží predovšetkým z rýchleho tempa, jednoduchých dialógov a reflektuje na nástup mladých neopozeraných hercov vtedajšieho francúzskeho filmu. Ide predovšetkým o dvojicu Belmondo-Delon, ktorí sa takto stretli po prvýkrát a zahrali si úlohy pašerákov. ()

Reklama

argenson 

všechny recenze uživatele

První půlhodina má strašně překotnej a překombinovanej děj, tím pádem integrace Virginie do zločineckého gangu je až nesmyslně směšná. Zrychlená a křečovitá je následně i love story Virginie a Jeana. Celkově to postrádá esprit přelomu francouzských padesátek a šedesátek, z dnešního pohledu jsou i úsměvné zadní projekce při automobilových honičkách, moc tady ani nefunguje kombinace komedie/gangsterka. Čekal jsem mnohem víc. Zachraňuje to ale hvězdné obsazení (což se netýká Delona a Belmonda), skutečnou hvězdou francouzského filmu tehdy byl u nás prakticky neznámý Darry Cowl, kterej je tady vážně vtipnej. A pak to zachraňuje nadpozemsky krásná Mylène Demongeot, byť s debilním účesem. ()

Grafito 

všechny recenze uživatele

Sirotek akrobatka Virginie (hraje jí Mylene Demongeot.. budoucí fotografka a přítelkyně novináře Fandora ze série o Fantomasovi) se připlete k partě zajíců mladejch Delonovi a Belmondovi (opravdu v tomhle filmu hrají spolu a opravdu jsou to ještě zelenáči ušatý), kteří mají propašovat za hranice pro hypernebezpečného, drsného a ničeho se neštítícího padoucha Charlemagne (hraje ho Roger Hanin.. budoucí komisař Navarro) diamanty ukryté ve fotoaparátu.. do všeho se připlete ještě láska k fešnému inspektorovi a máme tu milou romantickou francouzskou komedii.. z dnešního pohledu s hvězdným obsazením.. tehdy ale všem zúčastněným ještě teklo mlíko po bradě.. P.S. a faktická oprava.. režisérem tohohle filmu docela určitě nebyl Henri Verneuil, jak je uvedeno v záhlaví, ale Marc Allégret.. na scénáři se mimochodem podílel i Roger Vadim.. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama